من ک نمیدونم کی میرین کی میاین وگرنع میدونم صاحب تاپیک و همتونم /
خودم از این به بعد تا اومدم صدات میکنم😌😌😂😂😂
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یا خدا😱خشن شدی. اصلا من میرم یه گوشه شکلات قورباغه ای هامو میخورم.ببینم تو چه جوری امنیتو برقرار م ...
باااچ😂😂😂😂اره دیگه دارم میشم یه پا اسلیترینی😐یاخداااا نمیخوام من گریفیندوووررررم.😎😂تو نت دستور پخت قورباغه شکلاتی و جعبشو داده بود برو نگا کن واسه خودمو خودت بساز من اشپزیم افتضاحه😂😂❤
راسی تو سایا تاحالا تست دادی ببینی کدوم گروهی؟من ریونکلا بودم ولی ویژگیای اصلیم ب گریفیتدور میخوره واقعا
شجاع و مهربون 😎😂😂😂😂✋✋
بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
باااچ😂😂😂😂اره دیگه دارم میشم یه پا اسلیترینی😐یاخداااا نمیخوام من گریفیندوووررررم.😎😂تو نت دستور ...
آره گریفندورم.😐باید اسلایترین میشدم با این طرز فکرم ولی معلوم نیست چرا منو انداختن تو گریفندور.
🖤🥀وه که طبل اخلاق میزنید و نقاره ایمان، و هردوان به مسخره میگیرید. لعنت بر شما_بهرام بیضایی🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده/وز ماتم سرو قدشان سرو خمیده/در سایه گل بلبل ازین غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده_عارف قزوینی🖤🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی! بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند و موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند! جنگ است، اینجا هم جنگ است اسماعیل! گریه نکن! فریاد نکن! دهنش را ببندید، قوانین را به هم زده است! گریه نکن اسماعیل، جنگ است!_رضا براهنی🖤🥀باش تا نفرین دوزخ از تو چه سازد/که مادران سیاهپوش/داغداران زیباترین فرزندان آفتاب و باد/هنوز از سجاده ها/سر برنگرفته اند!_شاملو🖤🥀سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت/سرها در گریبان است/کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را/نگه جز پیش پا را دید، نتواند/که ره تاریک و لغزان است_اخوان ثالث🖤🥀ای زبردست زیردست آزار/گرم تا کی بماند این بازار؟/به چه کار آیدت جهانداری؟/مردنت به که مردم آزاری_سعدی🖤🥀این ضحاکی است که مارهایش به چشم نمیایند... زیرا که آن [مارها] خاص بود بر ضحاک؛ اما فقط ضحاک نبود بدین خوی ضحاکی؛ و ضحاکخویان همگی بر تختند. آری ضحاک به نامهای دیگری همچنان سر است و بر سر است!_بهرام بیضایی🖤🥀نهان گشت کردار فرزانگان/پراگنده شد کام دیوانگان/هنر خوار شد، جادوی ارجمند/نهان راستی، آشکارا گزند/شده بر بدی دست دیوان دراز/به نیکی نرفتی سخن جز به راز/کسی کاو هوای فریدون کند/دل از بند ضحاک بیرون کند/همه در هوای فریدون بدند/که از درد ضحاک، پرخون بدند_فردوسی🖤🥀هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز/این تیزی سنان شما نیز بگذرد/چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد/بیداد ظالمان شما نیز بگذرد/در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو سگان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست/گرد سم خران شما نیز بگذرد/این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید/نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد/پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست/هم بر پیادگان شما نیز بگذرد_سیف فرغانی🖤🥀