2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
این کامتنو نگه میدارم اون کره خرو میارم میکنم تو چشش شاید قدر بدونه😂😂😂😂😂😂😂😂مرسییی جیگر😍😂😂 ...

این تاپیک چی بود که تازه ترکید دیر رسیدم.........................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
این تاپیک چی بود که تازه ترکید دیر رسیدم.........................................

تاپیک آیسان....اسمش اکیپ عنترا بود کلی ادم اومد توش ترکید

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه تاپیک زد نگار بیا........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

من برم ناهار پیشولی و نگار............................................بعدا میام........................

اینا همع جریان دارع/ تاپیک عاهم منو تو داغ ترینا نگا کن..این تاپیک ادامع اونع...../

حب دیگه بابت هرچیزی ک نباید تاپیک زد  میتونستید تو همون ادامه بدید البته قصد بدی ندارم☆ 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
اه توف تو این شانسسس از اون پشت هم شانس نیوردیم     @دلوینت   هستی با هم بریم اون ...

ن بیمارستانم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ن بیمارستانم 

اوخی خوبی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ن  😥😥😥😥😥😥

ای جانم   

بیا ببلم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نموخام اون بابام باشه😒 @fati_tork   این جیگر تره😌😌

😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
@fati_tork   برو برو خودتو کردی بابام این بابایه خوشگل تره من اینو میخوام😌😒

😌😌😌

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

@clinton  

تو هنوز از رو نرفتی؟؟؟

بابا ماذا فاذا سیدی؟؟؟

بیا برو به زندگیت برس چی رو میخونی لایک میکنی؟؟؟؟