2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10245 بازدید | 934 پست
این کامتنو نگه میدارم اون کره خرو میارم میکنم تو چشش شاید قدر بدونه😂😂😂😂😂😂😂😂مرسییی جیگر😍😂😂 ...

این تاپیک چی بود که تازه ترکید دیر رسیدم.........................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
این تاپیک چی بود که تازه ترکید دیر رسیدم.........................................

تاپیک آیسان....اسمش اکیپ عنترا بود کلی ادم اومد توش ترکید

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تازه تاپیک زد نگار بیا........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

من برم ناهار پیشولی و نگار............................................بعدا میام........................

اینا همع جریان دارع/ تاپیک عاهم منو تو داغ ترینا نگا کن..این تاپیک ادامع اونع...../

حب دیگه بابت هرچیزی ک نباید تاپیک زد  میتونستید تو همون ادامه بدید البته قصد بدی ندارم☆ 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
اه توف تو این شانسسس از اون پشت هم شانس نیوردیم     @دلوینت   هستی با هم بریم اون ...

ن بیمارستانم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ن بیمارستانم 

اوخی خوبی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ن  😥😥😥😥😥😥

ای جانم   

بیا ببلم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نموخام اون بابام باشه😒 @fati_tork   این جیگر تره😌😌

😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
@fati_tork   برو برو خودتو کردی بابام این بابایه خوشگل تره من اینو میخوام😌😒

😌😌😌

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

@clinton  

تو هنوز از رو نرفتی؟؟؟

بابا ماذا فاذا سیدی؟؟؟

بیا برو به زندگیت برس چی رو میخونی لایک میکنی؟؟؟؟  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز