من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
اره منم😂😂😂خورشیدو دوست دارم میفته تو چشام رنگش قشنگ میشه😂😂😂😂شاید یه کره خری دید دلش لرزید😂😂😂😂
از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏 _shayea/
زمین به شدت گرده. بشینید و منتطر باشید تا بچرخه و آفتاب بهتون رو کنه و یاد الان بیفتید.
والا به نظرم دعامون کردی😐😂😂😂بچه ها اینقد خوب و شاد و شیطون😍مطمعن یکی مثلشون سر راهت سبز شه لطف خداس
اره منم😂😂😂خورشیدو دوست دارم میفته تو چشام رنگش قشنگ میشه😂😂😂😂شاید یه کره خری دید دلش لرزید😂😂 ...
آره اتفاقا، همون موقع هست که همه بر میگردن طرف ادم و نگاهش میکنن و منتظرن که یه چیزی بگه. به یاد چنین روزهایی که هر چیزی میخواست در مجازی میگفت. منتها اون موقع واقعیه دیگه نمیشه کاریش کرد
واییییییییییییییی دلم رفت....................................چه کره خر خوش شانسی که تو گیرش بیوفتی.. ...
این کامتنو نگه میدارم اون کره خرو میارم میکنم تو چشش شاید قدر بدونه😂😂😂😂😂😂😂😂مرسییی جیگر😍😂😂😂
آره اتفاقا، همون موقع هست که همه بر میگردن طرف ادم و نگاهش میکنن و منتظرن که یه چیزی بگه. به یاد چنی ...
باشه مشکلی نیست ما بلدیم کارمونو😐میشههه خواهش کنم ازت که ترک کنی اینجا رو و دیگه اصن تاپیکای جمع ما نیایی؟؟؟
اره بخاطر اسمش نی نی یار میاد توش😐😂به صفحه ۵نمیرسه