2777
2789
عنوان

برقیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10142 بازدید | 934 پست
باش

قلبمو_ضعیف_تر_کردی#  ‍ ‍ 

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوش بگذره..👋

ناراحت شدی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو؟/ همین برقیا رفتع تو داغا/

نه عاهم😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
@پیشوولی،       @ایسان234       @هانی_مون    ...

اره منم😂😂😂خورشیدو دوست دارم میفته تو چشام رنگش قشنگ میشه😂😂😂😂شاید یه کره خری دید دلش لرزید😂😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
زمین به شدت گرده. بشینید و منتطر باشید تا بچرخه و آفتاب بهتون رو کنه و یاد الان بیفتید.  

والا به نظرم دعامون کردی😐😂😂😂بچه ها اینقد خوب و شاد و شیطون😍مطمعن یکی مثلشون سر راهت سبز شه لطف خداس

اره منم😂😂😂خورشیدو دوست دارم میفته تو چشام رنگش قشنگ میشه😂😂😂😂شاید یه کره خری دید دلش لرزید😂😂 ...

واییییییییییییییی دلم رفت....................................چه کره خر خوش شانسی که تو گیرش بیوفتی........................... 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اره منم😂😂😂خورشیدو دوست دارم میفته تو چشام رنگش قشنگ میشه😂😂😂😂شاید یه کره خری دید دلش لرزید😂😂 ...

آره اتفاقا، همون موقع هست که همه بر میگردن طرف ادم و نگاهش میکنن و منتظرن که یه چیزی بگه. به یاد چنین روزهایی که هر چیزی میخواست در مجازی میگفت. منتها اون موقع واقعیه دیگه نمیشه کاریش کرد

عقده ای ها گزارش زدن😏😏😏

تاپیک چی بود تا خواستم بیام ترکید....................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
واییییییییییییییی دلم رفت....................................چه کره خر خوش شانسی که تو گیرش بیوفتی.. ...

این کامتنو نگه میدارم اون کره خرو میارم میکنم تو چشش شاید قدر بدونه😂😂😂😂😂😂😂😂مرسییی جیگر😍😂😂😂

آره اتفاقا، همون موقع هست که همه بر میگردن طرف ادم و نگاهش میکنن و منتظرن که یه چیزی بگه. به یاد چنی ...

باشه مشکلی نیست ما بلدیم کارمونو😐میشههه خواهش کنم ازت که ترک کنی اینجا رو و دیگه اصن تاپیکای جمع ما نیایی؟؟؟

@______negar______    گزارش زدن عقده ای ها @ایسان234      

اره بخاطر اسمش نی نی یار میاد توش😐😂به صفحه ۵نمیرسه