2777
2789

جوانه گندم خیلی بهتره برا چاقی

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام دوستان به چند نفر نیروی کار برای فضای مجازی صرفا آشنایی با اینستاگرام لازم دارم پیوی تلگرام پاسخگو هستم♥️@yasiii7

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
اره اما اشکال نداره خاصیت داشته باشه دارم میخورم چند روزه ولی میخام بازم بخرم میگم اگ نتیجه میده بگی ...

موقتیه 

روش زده سویق کامل برای وزن گیری خواص تمام سویقارو داره نمیدونم چیکارکنم کسیم نخورده ببینم نتیجه میده ...

عزیز جوانه گندم خیلی بهتره سویق بیشتر برای بچهایه . جواندم صورتم چاق میکنه . 

😵😰ینی الکی خریدم؟ خب جوانه ام میگیرم بعدا اون ی ماهه نتیجه میده؟

ن عزیز الکی نیس ولی باید مداوم بخوری باشیر یا اب یا ابمیوه بخور

سویق چیز خیلی خوبیه بخور کم کم چاقم میکنه برا کم خونی خوبه روش کلا نوشته از این مخلوطا بگیری

آره از تلگرام سفارش دادم تعربفشو زیاد شنیدم ک تمیزه و آرد قاطی نداره اما خب من سویق شناس نیسم نمیدونم اصله یا نه توش انگار برنج آسیاب شده ام داره خود خانومه گف برای وزن گیری و چاقی یکی دوتا ۴۰۰گرمی مصرف کنی روزی دوقاشق نتبجه میگیری کلا قوت میده بهت الان من ۴ روزه شروع کردم استرس دارم ک تاثیرددره یا الکی میخورم