2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره از تلگرام سفارش دادم تعربفشو زیاد شنیدم ک تمیزه و آرد قاطی نداره اما خب من سویق شناس نیسم نمیدون ...

نمیدونم اونی که سفارش دادی چه جوریه ولی یکم تحقیق کن مارک خوب بگیر عطاریا دارن بهت مشاوره هم میدن اگ برا چاقی میخوای کدوم سویق بهتره 

شمام تازه مصرف میکنی؟یا خیلی وقته

من خیلی وقته اشنایی دارم با سویق ولی تو خوردن یکم تنبلم الانم به خاطر بارداری جنین وزن بگیره میخورم ولی مامانم مرتب مصرف میکرد صورتش چاق شده بود خوب بود براش 

گلم اگه با آب بخورم مشکل داره؟شیر بدم میاد 

ن اشکال نداره ♥️ با مایعات مصرف میشه در کل

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
یکم خوردم، برا چاقی تو یه گروه طب اسلامی دیدم‌نوشته سویق گندم+سویق سنجد+سویق برنج‌بخورید.

،  وای خدا ینی میشه منم چاق شم هرچیی بگی خوردم دارو قرصای شیمیایی اما برگشت داشتن و پوستم ترکیده اخرشم همه جام ناقص شد هیچی روم اثر نکرد استعداد دارم اما بخاطر حرص دوساله لاغرشدم امیدوارم این ک گیاهیه اثرکنه 

من خیلی وقته اشنایی دارم با سویق ولی تو خوردن یکم تنبلم الانم به خاطر بارداری جنین وزن بگیره میخورم ...

خدا از دهنت بشنوه پس خوبه ادامه میدمش خداکنه ی ماهه ی تاثیری ببینم بعدیشم بخرم

،   وای خدا ینی میشه منم چاق شم هرچیی بگی خوردم دارو قرصای شیمیایی اما برگشت داشتن و پوستم ترک ...

اره من بابام کارشناس تغذیه ست،یه خانمه اومده بود پیشش گفت پسرم لاغر وبی اشتها بوده،یه ماه سویق بهش دادم الان تپل مپل شده.

فقط بدون کاربرد سویق ها فرق میکنه، مثلا سویق جو واسه لاغر شدنه.

اره من بابام کارشناس تغذیه ست،یه خانمه اومده بود پیشش گفت پسرم لاغر وبی اشتها بوده،یه ماه سویق بهش د ...

مرسی عزیزدلم 

آره منم تحقیق کردم سویق کاملو گرفتم ک خواص تمام سویقارو داره برنج و گندم و سنجد و این چیزا ک بعد غذا گف بخورم برای چاقی