2777
2789
عنوان

عشق های نوجوانی ومجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 33 پست

منم مثل خودت بودم حالا هم 26 سالمه دکترامم دارم میگیرم به نظر من فقط تمرکز کن رو درست تا دکترا اصلا جواب کسی رو نده بعدش لایق تو میاد دنبالت اگر واقعا تیزهوشان میخونی یه رشته ای انتخاب کن بتونی بری مثلا کانادا اسپانیا آمریکا انشالله موفق باشی فقط تو انتخاب رشته چیزی ور که بهش علاقه داری و توش استعداد داری رو انتخاب کن امیدوارم بتونی بکی از بهترین ها بشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت نده عزیزم تو سن شما همیشه هم عشق دروغ نیست بسته به بلوغ فکری خودت داره من حسم میگفت به بلوغ فکری رسیدم و عشق دوره نوجوونی دروغ نیست واقعا هم نبودبه اما جنس مذکر خیلی هاشون بی ارزشن تصمیم. گرفتم عشق  تا ابد خاک کنم به نظرم نشانه ضعفه انسانه

خب اینجا کسی کسیو نمیشناسه هیچ کدوم همو درک نمیکنن تو زندگی هم نیستن حرف عشقو عاشقیو اینجانزن

اگه آدم انسانیت داشته باشه حرف دشمنش رو هم میفهمه البته زود به خودتون نگیرید ها😕

تایپیکتو خوندم خواستم بگم عزیز دلم شاید الان حرف من یا دوستان رو قبول نکنی یا بگی درکم نمیکنن حق داری عشق وقتی میاد سراغ آدم عقل کنار میکشه آدم با دلش تصمیم میگیره د فک میکنه عاقله ولی اینجا کسی نمیخواد حال تورو بگیره ای راهی که تو رفتی خیلی از ماها رفتن تو مو میبینی ما پیچش مو ما آینده تورو میبینیم عزیزم بقول خودت لاشیه آدم لاشی صداقتش کجا بود یعنی تو انقد خودتو کوچیک بدبخت میبنی که حد اندازت یه پسر لاشی باشه تو حتی با اونم ازدواج کنی تهش طلاقه عشق نوجوانی رو جدی نگیر 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!