بعضی هاتون خیلی بی شخصیتین منم12سالم بود میرفتم جلوپنکه صدا درمیاوردم منم تواین سن با انارومیوه چیزی ترئین میکردم منم جدول ضرب میخوندم من خیابونی نستم جنابی ک گفتی بری توکوچه همین میشه وجنابی ک گفتی بروسره درس ومشقت اتفاقا تیزهوشان درس میخونم درسمم واسم اولویت اول زندگیمه..من الان15سالمه درست نمیخونی نظر نده...واستون متاسفم با خزعبلاتی ک لایق خودتون ومغزکوچیکتونه بقیه رو ازارندین دل کسی ونشکونین ناامیدش نکنین...من عاشقشم میدونم اشتباهه ولی نمیتونم فراموش کنم فک کردم باحرف زدن با ادم هایی ک نمیشناسم اروم میشم ولی فقط چندشم شد ازطرزفکره احمقانه یسری هاتون
منم مثل خودت بودم حالا هم 26 سالمه دکترامم دارم میگیرم به نظر من فقط تمرکز کن رو درست تا دکترا اصلا جواب کسی رو نده بعدش لایق تو میاد دنبالت اگر واقعا تیزهوشان میخونی یه رشته ای انتخاب کن بتونی بری مثلا کانادا اسپانیا آمریکا انشالله موفق باشی فقط تو انتخاب رشته چیزی ور که بهش علاقه داری و توش استعداد داری رو انتخاب کن امیدوارم بتونی بکی از بهترین ها بشی
اهمیت نده عزیزم تو سن شما همیشه هم عشق دروغ نیست بسته به بلوغ فکری خودت داره من حسم میگفت به بلوغ فکری رسیدم و عشق دوره نوجوونی دروغ نیست واقعا هم نبودبه اما جنس مذکر خیلی هاشون بی ارزشن تصمیم. گرفتم عشق تا ابد خاک کنم به نظرم نشانه ضعفه انسانه
تایپیکتو خوندم خواستم بگم عزیز دلم شاید الان حرف من یا دوستان رو قبول نکنی یا بگی درکم نمیکنن حق داری عشق وقتی میاد سراغ آدم عقل کنار میکشه آدم با دلش تصمیم میگیره د فک میکنه عاقله ولی اینجا کسی نمیخواد حال تورو بگیره ای راهی که تو رفتی خیلی از ماها رفتن تو مو میبینی ما پیچش مو ما آینده تورو میبینیم عزیزم بقول خودت لاشیه آدم لاشی صداقتش کجا بود یعنی تو انقد خودتو کوچیک بدبخت میبنی که حد اندازت یه پسر لاشی باشه تو حتی با اونم ازدواج کنی تهش طلاقه عشق نوجوانی رو جدی نگیر
گاهی ما را بازنده میدانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!