2777
2789
عنوان

یک عدد دکتر به شدت ازدواجی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 11210 بازدید | 519 پست

دو تا دوستام پزشک شدن.اولی تا قبول شد پسر عموی بیکارش فورا اومد گرفتش بخاطر شغلش...دومی درسش تموم شد دو سال جایی کار میکرد.با یه دندانپزشک نامزد کرد.الان داره تخصص زنان میگیره...حالا اسی بنظرت کدومش؟؟

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دعای مقاتل بن سلیمان داخل مفاتیح هست 

شنیدم خیلیا حاجت گرفتن.

ولی در کل نذر واینا باید از ته دلت باشه و از ته دلت بخوای وبه خدا اعتماد کنی وتوکل کنی بنظرم .

امیدوارم زودتر هرچی بصلاحته پیش بیاد

کاربر مرده ها😂😂

واااایییی چه بدبختی داریمااااا🙈🙈🙈🙈🙈☹☹☹☹ متوجه نشدم 

قرانم میخونم با این کارام🤣🤣🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منم دلم شوهر میخواااااد😭اتفاقا خدا جواب مارو هم نمیده ...من و خواهرم هردو مجردیم😔خواهرم۳۰سالشه😭دع ...

خودتون چند سالتونه

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
آپشناتو رو کن😂😂

😂😂

مهم ترین آپشن اینه که منم مثه خودت دخترم بهتر درکت میکنم

من همه ظرفا رو خودم میشورم خونه رو هم خودم تمیز میکنم همه چی هم واست میخرم (از این دروغای قبل ازدواج😜)

😅😅😆

واقعا؟ نمیدونستم

بله عزیز دعا کن و توکل کن بهش باید باور داشته باشی براورده میشه دیگه بهش فکر نکنی خدا صبوره ما هم باید صبور باشیم خودش در روز مناسب براورده میشه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
🤣🤣🤣🤣♥️♥️♥️خیلی عشقییییواقعا از ته دل آرزو میکنم به هر چیزی میخای برسی

فدات بشم 💋💋💋💋💞💞💝💞💝

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من همیشه دوست داشتم با یه مرد بازاری ازدواج کنم. البته بازاری چشم پاک و اهل حلال حروم. یا یه مکانیک که دستاش همیشه روغنیه و سیاهه.

چون به سبب شغلشون هم عقلشون زیاده و قدرت مدیریتشون (توی روایت هم داریم تجارت عقل رو زیاد میکنه). هم ادعا و غرور کاذب ندارن سر شغلشون. هم وقتی توی کسب و کار اهل حلال حرومن توی زندگی هم قابل اعتمادن.

اینجور ادما ساده ان. به خاطر یدک کشیدن اسم مهندس فکر‌ نمیکنن الان درجه شخصیتشون رفته بالا.

خداروشکر دقیقا هم، اینطور شخصی نصیبم شد.

البته حرفایی که زدم عمومی نیست. نمیگم همه کسبه اینطورن.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
انشالله که جفتتون هرچی زودتر یه ازدواج موفق داشته باشید جواب منم نداده خدا دوسال دعا کردم جز ناامیدی ...

😕شاید خدا مارو نمیبینه...منم دعا میکنم شماهم ازدواج موفقی داشته باشید😚

خانومی امثال شما زیاده یکیش خودم غصه نخورید همیشه جای یک عشق قشنگ و حقیقی توی زندگیم خالی بوده وهست ...

الهی بگردم😢پس درکم میکنی

بیا واسه هم دعا کنیم

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔