2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 32 پست
مشهد عزیزم

آها عزیزم اون جا کسی رو سراغ ندارم اما ی فوق تخصص خیلی خیلی خوب برو زیر نظر خودش باردار شو تو بارداری ات استراحت مطلق کامل باش حالا انشالله متخصص کمکت میکنه 

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
من ۳۷ هفته و ۵ روز کیسه آبم پاره شده، کاش از دکتر می پرسیدی، 

منتظرم جواب آزمایش جفتم بیاد ببرم پیشش اما گفتم شاید کسی تجربه داشت

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله خدا صبرت بده خیلی سخته تنها کسی که میتونه راهنماییت کنه همون دکتریه که تحت نظرش بودی.با بررسی ...

خدا کنه بشه فهمید اخه همه چیم نرماله نمیدونم چرا بچه هام میمیرن..خیلی سخته بچه زنده و سلامتت رو باقرص بکشن چون اب نداره😭😭

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
عزیزم دکترت عوض کن . زیر نظر یه متخصص خوب باش . در مورد دلایلش تحقیق کن .

حتما باید همین کارو بکنم دیگه توان از دست دادن بچه ندارم😭😭

ببخش عزيزم زنده منود ني ني تون؟

۱۴ هفتگی زنده نمیمونه ..

اولین بچم ۲۶ هفتگی بود نموند ..😭😭

منم ۳۶ هفته پاره شد پسرم با وزن ۱۸۰۰ بدنیاومد 

بمونه برلا عزیزم بهترین روزاشو ببینی

سر این دخترمم باز احتمال پارگی کیسه آب دادن، گفت چون آب دور جنین زیاد 

ان شاا.. به وقت میاد خانونی

حتما باید همین کارو بکنم دیگه توان از دست دادن بچه ندارم😭😭

ببین همسایه ما یه دو قلو پسر و یه تکی از دست داد چند سال درگیر و افسرده زن و شوهررر سنشون بالا رفته بود آخرش رفت مرکز استانمون دکتر بهتر کامل چک شد مشکلش خیلی کوچیک بود خونش غلیظ بود تو بارداری 🥺ب راحتی با آمپول و قرص تا آخر بارداریش گذروند . شما هم ممکنه مشکل کوچولو داری ک باید همون بار اول تشخیص میداد دکترت .

ببین همسایه ما یه دو قلو پسر و یه تکی از دست داد چند سال درگیر و افسرده زن و شوهررر سنشون بالا رفته ...

والا آزمایش های قبل بارداری رو دادم بردم پیشش گف خوبه همه چی

انشالله که باردار میشی و یه نینی سالم و تپل و مپل میاد بغلت . روحیات حفظ کن و تا علت پیدا نکردی بارد ...

اره قصدمم همینه خیلی اذیت شدمو دل شکسته ام