2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 83 پست
چون خانواده طرف یک کارایی میکنن ک عمرن هیچ خانواده ای با بچشون نمیکنن!! مگ اونا مارو مث دخترای خودش ...

من تو زندگی کسی نیستم ولی اصولا همه نسبت به خانواده شوهر گارد میگیرن 

من خودم ازدواج کردم شاید ی وقتاییم دلخور شدم ولی تهش گفتم اگه این کارو مادرم یا پدرم میکرد دلخور میشدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهرم تک پسره میگه پسرم بایدنگهم داره منکه زیربارنمیرم 

خو راست میگه دیگ

پسرش باید نگه داره چ ربطی ب زن پسرش داره؟

ب شوهرت بگو برو مامانتو نگه دار عزیزم خودش گفته پسرم باید نگه داره

هیچ دستیم نرسون

تهش خود شوهرت خسته میشه😂

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

وای خانما پ چتونه چقد خبیثین  

حالا کی میدونه تا فردا زنده س یا مرده. خدا بزرگه. چه دل نگرونیهایی دارن بعضیا. حالا ازکجا معلوم شاید شما یروز احتیاج داشته باشید که اون نگهتون داره. واقعا که. 

اتفاقا من همیشه بش میگم اگه از عروس کوچیکت ناراحت شدی بیا خونمون قدمت بروی چشم .ماهم بچه داریم خدا نکنه یروز زنش اینجوری ازنگه داشتن من بدش بیاد.خدا کنه به کسی محتاج نباشم

خونه مادر شوهرمنم مثل کاروانسراست یه لحظه در بسته نمیمونه جاریم هم همش در حال پذیرایی 

بیچاره جاریت منم کشیدم میدونم وصعشو

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
وای خانما پ چتونه چقد خبیثین     حالا کی میدونه تا فردا زنده س یا مرده. خدا بزرگه. چه دل ...

اگه پیش همه مادرشوهرت بهت بی احترامی کنه بهت بگه نوکر چرا نشستی پاشو چایی بیار بدبخت ذلیل مرده پاشو ببینم

اون وقتم حاضر میشدی این حرفا رو بزنمی؟

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
مادرشوهر منو ببینی میگی کره زمین رو بهم بدن نمیخام یروز نگهش دارم.همه چی بهت بده بعد بیست سال بمیره ...

به نظرم آدم وقتی سخت بگیره همه چی براش عذاب آور میشه.وقتی همش چشمت دنبال این باشه مردم آزادن چرا من باید مادرشوارم نگه دارم مردم ب خودشون میرسن من باید از یه پیر زن مواظبت کنم.همین جور تلغین کنی بله اعصاب آدم ب نابودی میکشه.

من باشم از یه پرستار کمک میگیرم .هم به خودم میرسم هم ب مادر شوهر.وقتی ببینم همه چیش نام منو شوهرمه حتمن مواظبت میکنم .البته آدما باهم فرق دارن 

شاید من چون صبورم اینو میگم .بقیه ممکنه نظرشون این نباشه.

الان من شب شام درست میکنم باید دو برابر درست کنم

چون ۳تا برادرشوهرام سر ساختمون با شوهر من کار میکنن.دو روز یه بارم میان لباساشون میندازم ماشین و دوش میگیرن.الان ۸ ماهه کار من همینه .وقتی هم بیان مثل داداشای خودم پذیرایی میکنم.اصلن برام سخت نیس

خیلی عادی ام .

ولی یکی دیگه باشه غر غر میکنه که چرا میان اینجا

چرا باید من نهار بدم تو ببری .خرجمون سنگینه .فلانه اله بله

خوب اینجوری داری ضربه به اعصاب خودت میزنی

من همین که همسرم بهم برسه .کمک کنه از لحاظ عاطفی مادی برام کافیه .دیگه دنبال این نیستم رئیس بازی در بیارم و بگم هر چی من بگم.البته همسرمم رفتارش با خانواده من هم مثل خودمه .همون جوری ک من رفتار میکنم اینم اینجوره.

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چ عیبی داره نگهش داری شوهرتوباجون ودل بزرگ کرده.من بدکنموتوبدمجازات کنی .پس فرق میان منوتوچیست بگو?

من از خدا خواستم بلایی به سرش بیاد که از درون بسوزه کع اگر لبش خندید جیگرش بسوزه دردی بش بده درمونش نباشه هیشکیم دادش نرسه اونوقت میشه بنظرت ؟

اگه پیش همه مادرشوهرت بهت بی احترامی کنه بهت بگه نوکر چرا نشستی پاشو چایی بیار بدبخت ذلیل مرده پاشو ...

نه .نمیدونستم اینا رو گفته. حالا نگران نباش خدابزرگه معلوم نیست چی پیش میاد