2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 83 پست
من چی بگم شوهرم تک پسره و از مامانش متتتتتتتنفرممم هیجوره ننیتونم فکر کنم یروز بخوام واسش کاری کنم

دقیقامنم .الاند۵ساله قهرم.دقیقا اونامامریض شدیم وبچه داری ترسیدن ی دستی بگیرن قهرکردن کمک نکنن.کلاتومشکلات. قهرا.بعدبخوای فردازیراینالگن بزاری .یلخدامنوبکشه تااون موقع یااونارو

مامان دوتادخترگل

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مادرشوهر منو ببینی میگی کره زمین رو بهم بدن نمیخام یروز نگهش دارم.همه چی بهت بده بعد بیست سال بمیره ...

بهش بگو

مادرجون این داستانا مال قدیماس الان نه مادرشوهرا اینجورین ک برن پیش عروس بمونن نه عروسا اینجورین ک مادرشوهرو نگه دارن فکر نکنم مادرشوهری هم الان باشه ک عزت نفسشو بشکنه و بره پیش عروس

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
عزیزم ببخشید چندسالته وبچه داری

یه دختر دارم شیطون بلا 

پیش همه ابرومو میبره میگه بچه مگه اینقدر بلا میشه مادرش بهت ادب یاد نداده

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

بگو نه والامن  شنیدم رفته پیش عروس اولی انقدر اونجا مونده تا مرده

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
ی لحظه فک کن مادر خودت نیاز به مراقبت داشته باشه  چرا خانواده طرفو خانواده خودتون نمیدونین

چون خانواده طرف یک کارایی میکنن ک عمرن هیچ خانواده ای با بچشون نمیکنن!!

مگ اونا مارو مث دخترای خودشون میدونن؟مگ باما مث بچه های خودشون رفتار میکنن؟؟

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
دقیقامنم .الاند۵ساله قهرم.دقیقا اونامامریض شدیم وبچه داری ترسیدن ی دستی بگیرن قهرکردن کمک نکنن.کلاتو ...

من همیشه میگم مادرشوهرم‌از من بیشتر عمر میکنه 😐اییی پسراشونم که خر هر چی بهشون بدی میشه یادشون میره اونوقت خدا نکنه یه چیز کوچیک بین هزارتا خوبی از خانواده زن ببینن

آره دیگه تازه مادرشون را بیاری خونت کلی میان و میرن  بعدشم این همه آدم تنها تو این دنیا داره ز ...

امروز صد بار در رو باز کردم یکی اومد بره دستشویی ‌.یکی گفت اومدم مادرمو ببینم .اون یکی گفت ماست نداشتیم گفتم کی از مادرم بهتر برم از اون بگیرم .یکی هم گفت بچمو اوردم نگهش داری اخه دارم میرم مهمونی

مگه مال و منال داره؟

گنج قارون داشته باشه به چه دردی میخوره صدسال عمر میکنه شایدم بیشتر

گفت بعد از مرگم میدم شاید من زودتر از اون مردم