2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 83 پست

این دفعه این داستانو گفت توهم بگو با این همه پول چرا منت عروسو کشیده خوب پرستار میگرفت واس خودش😊😊بعدشم یه لبخند ملیح بزن و رد شو

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو اون قدیما بود جوونای الان با این شرایط بتونن خودشون را نگه دارن کفایت میکنه

اره واله تازه رسیدم خونم

یه نفس راحت کشیدم اونجا مثل کاروانسراست یکی میاد یکی میره

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

وای منم این اعصاب خوردی رو دارم 

همیشه تا حرف میفته میگن ما الان سالمیم چند سال دیگه ک سنمون بره بالا باید بریم خونه پسرمون اون ازمون نگهداری کنه😑مستاجرم هستن وضعشون خوب نیس مام مستاجریم ولی از الان دارن آماده میکنن ذهن شوهرمو ک تو باید نگهمون داری 

اگ بازم گف هیچی نگو انقد نگو تا کم بیاره خخخ 

واقعا نگم.الان دارم میترکم میگم چرا من جوابی پیدا نمیکنم براش

هیچی نمیخاد بگی هجون روش خودت خوبه با ی لبخند سکوت کن ن اره بگو ن نه . چتد بار دیگم ک گفت هواست پرت کن بزن تو حرفش یهو بعد یگو تو کلامتون شکر .... و حرف خودتو بگو .بگو ن مالتو میخام ن نگهت میدارم برو دخترا جمعت کنن والا

وای منم این اعصاب خوردی رو دارم  همیشه تا حرف میفته میگن ما الان سالمیم چند سال دیگه ک سنمون ب ...

چند تا پسر داره؟

هیچی نمیخاد بگی هجون روش خودت خوبه با ی لبخند سکوت کن ن اره بگو ن نه . چتد بار دیگم ک گفت هواست پرت ...

دختر پسراش میگن نوبتی نگهت داریم.اینم چسبیده به منه بدبخت

واقعا نگم.الان دارم میترکم میگم چرا من جوابی پیدا نمیکنم براش

بگوبرای پیری پول پس انداز کنیدنه بچه الان هیچ بچه اینقدربخارنداره بتونه نگهداری کنه بعدبگوخودتم عروساتومیشناسی

مامان دوتادخترگل
حاظری همه چی بنامت کنه😁ولی نگه نداری چه زرنگی هستی ولله من مادر شوهرم هر چی داشته باشه بنامم کنه ا ...

مادرشوهر منو ببینی میگی کره زمین رو بهم بدن نمیخام یروز نگهش دارم.همه چی بهت بده بعد بیست سال بمیره تو هم پیر شی با اعصاب داغون

پول میخای چکار؟

اره واله تازه رسیدم خونم یه نفس راحت کشیدم اونجا مثل کاروانسراست یکی میاد یکی میره

آره دیگه تازه مادرشون را بیاری خونت کلی میان و میرن 

بعدشم این همه آدم تنها تو این دنیا داره زندگی میکنه هرکی به ما میرسه توقع دارهاااا