2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 83 پست
چ عیبی داره نگهش داری شوهرتوباجون ودل بزرگ کرده.من بدکنموتوبدمجازات کنی .پس فرق میان منوتوچیست بگو?

چرا همه تو خونه هاشون راحت بشینن و من برم خونه مادرشوهرم بمونم.بعد هر روز یکیش بیاد مهمونی یکی میخاد فریزرشو پر کنه خونشو تمیز کنه به مهموناش برسه بعد از همه مهمتر غورهاشو تحمل کنه زخم زبونهاشو

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
وای خانما پ چتونه چقد خبیثین     حالا کی میدونه تا فردا زنده س یا مرده. خدا بزرگه. چه دل ...

عزیزم بستگی به مادرشوهر داره

مادرشوهر من دختر نداره

دو تا دیگه هم عروس داره

ولی یه ماه بیمارستان بود هرشب من و شوهرم پیشش بودیم

مثل مادر خودم بهش نگاه میکنم چون تا حالا آزاری ازش ندیدم

ولی این دوستان هرکدومشون یه جور دل خون دارن از خانواده شوهرشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون یه زن دورو ،،دروغگو ،،مال دوست ،،پولو و خودشو به بجه ها و نوع هاش ترجیح میده،،حسوده ،،از همه بدت ...

مال منم همینطوره 😶 بااینکه من خیلی بیشتر به فکر شوهرمم، اما نمیدونم چرا چشمش فقط به تظاهرِ اوناست  کارای منو نمیبینه زیاد

.

به نظرم آدم وقتی سخت بگیره همه چی براش عذاب آور میشه.وقتی همش چشمت دنبال این باشه مردم آزادن چرا من ...

والابخدامن چندسال اینکارو کردم وقتی باشوهرم جروبحث داشتیم برگشت بهم گفت توخرابی کلی هم حرف مفت برم کردبابت خدمتی که کرده بودم 

اگه واقعا همه چیشا به نامت میزنه جمعش کن چه اشکال داره 

بعدها باید بفروشمشون برم این دکتر و اون دکتر از بس اعصاب خوردی داره که نگووووو

والابخدامن چندسال اینکارو کردم وقتی باشوهرم جروبحث داشتیم برگشت بهم گفت توخرابی کلی هم حرف مفت برم ک ...

😑شوهرت نفهمه 

ببخشیدا 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بعدها باید بفروشمشون برم این دکتر و اون دکتر از بس اعصاب خوردی داره که نگووووو

واسه چی از الان بهش فک میکنی اعصاب خودتو خورد میکنی 

فعلا که خونه خودشه سالمه دعا کن همیشه تنش سلامت باشه که توام راحت باشی

من از خدا خواستم بلایی به سرش بیاد که از درون بسوزه کع اگر لبش خندید جیگرش بسوزه دردی بش بده درمونش ...

ن خاهر.منم بهم همه خیلی بدی کردن ولی باخوبی ج دادم همه میگفتن احمقی من میگفتم خدا.خدایمعجزه ای برام کردخودمم بعد4سال هنوزباورم نمیشه

اگه پیش همه مادرشوهرت بهت بی احترامی کنه بهت بگه نوکر چرا نشستی پاشو چایی بیار بدبخت ذلیل مرده پاشو ...

چرا بهش اجازه میدی اینجوری حرف بزنه

شوهرت چیزی نمیگه

تا حالا تو خانواده شوهرم کسی از من بی احترامی ندیده

ولی کسی جرأت نمیکنه به من حرف درشتی بزنه

به نظرم آدم وقتی سخت بگیره همه چی براش عذاب آور میشه.وقتی همش چشمت دنبال این باشه مردم آزادن چرا من ...

حالا عزیزم اگه بعد از این همه کاری که براشون میکنه برگردن یه حرف مفت بهت بزنن.این اعصاب خوردی داره نه کار کردن

وگرنه با کار هیشکی خسته نمیشه با حرف اره

ن خاهر.منم بهم همه خیلی بدی کردن ولی باخوبی ج دادم همه میگفتن احمقی من میگفتم خدا.خدایمعجزه ای برام ...

باورت نمیشه بحدی از این ادم متنفرم که تو روش نمیتونم نگه دارم چون باعث شده شوهرم دیسک شدید بگیره و الان هر سال ۳.۴ بار هی ۲ ماه ۲ماه درگیرشیم میلیون میلیون پول خرج نیکنیم شوهرم دیسکش یهو عود کرد میخواس بره دکتر ۱ تومن میخواستیم چک داشتیم پول نمونده بود واسمون اون داش ولی به شوعرم گف حان تو ندارم مامان این زن لایق هیجی نی

اصلا پیر نگهداری نمی خواد، ماشاالله همشون سالم هستن، دو مترم زبون دارن، خونه ها هم آپارتمانی هست، همه چی نزدیک، همه چی هم از سوپر مارکت تا غذا و ماشین با یه پیک و یه درخواست، سریع میاد دمه در، من عمه شوهرم خدا بیامرز بچه نداشت، نزدیک 90 سالگی هم فوت شد، چون تنها بود، میدونست بچه ای نیست نگهش داره، خودش همه کاریش رو میکرد، همیشه هم تو گردش و سفر و کلاس قرآن بود، فوت شد هم کلا یه هفته مریض بود، خونه مادر شوهرم بود، والا اکثرا برای دخالت و برای اینکه چرا اینها جوون بودن مجبور بودن از مادر شوهر نگهداری کنن، دوست دارن این بلا رو سر عروسیشون بیارن، وگرنه ماشاالله زبونشون خوب کار میکنه،