2777
2789
عنوان

خدا چی میشه

226 بازدید | 40 پست

خدایا چی میشه منم مامان بشم. 

خدایا چی میشه بی بی چک منم مثبت بشه 

خدایا چرا منو لایق مامان شدن نمیدونی 

خدایا خسته ام دیگه نمیکشم ب امام حسین ب علی اصغر قسمت میدم منم مامان بشم 

دیگه دارم داغون میشم پیر شدم از بس هروزم شده گریه 

خدایا خودت ب داد ما منتظرا برس 😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞

عزیرم

حتما میشی به امید خدا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی بی بی چک خریدم کی میشه ازش استفاده کنم😔

بهترین زمان بیبی چک حداقل ۵روز بعد از موعد هست که سطح هورمون بالا باشه 

با ادرار اول صبح بزن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ایشالله که به زودی خبر بارداریتُ تاپیک کنی 

❤❤❤❤❤ایشالله ایشالله ایشالله

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

عزیزممممم آروم باش یکی میشناسم باردار نمیشد مث شما ناراحت بود بهش میگفتیم شاید حکمتی هست ی چیزی رو زور از خدا نخواه اما گوشش بدهکار نبود گذشت تا اینکه باردار شد اما ی بچه مبتلا ب سندروم ، ببین میدونم دوس‌داری توهم مث بقیه مادر بشی ولی شاید خدا تو تقدیرت گذاشته بدست تو ی بچه ی پرورشگاهی بزرگ بشه حرفم اینه بسپار بخدا  و زندگیتو زهر نکن 😘 برات دعا میکنم 

مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...