2777
2789
عنوان

خدا چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 40 پست
دختر خاله شوهرم باردار نمیشد ۱۳سال بهش گفتم برو از پرورشگاه ی بچه بیار با عشق مادرانی بزرگش کن جوری ...

عزیزم من دوس دارم اینکارو 

ولی شرایطش خیلی سخت میگیرن 

چندسال دوندگی داره 

بعدشم بچه نوزاد دوست دارم اونم میترسم بزرگش کنم چونکه بخواد بعدا بفهمه مامان واقعیش نیستم خیلی ضربه میخوره و اینکه میدونم خانواده شوهرم اذیتش میکنن مخصوصا جاریام و بچه هاشون😌😐😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات گلم  انشالله انشالله محتاج دعاهای شما هستم

براتون سوره حشر رو میخونم عزیزم ان شالله ک حاجتت روا بشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزم خب اون چ میدونه قرص جلوگیری جلو چشمام باز کن بگو میرم آشپزخونه میخورم بعدش بنداز سطل زبالع 😐

اتفاقا خیلی هم وارده مجردیاش دوس دخترای رنگارنگ زیاد داشته.

بعدم نمیزاره قرص بخورم طبیعی جلوگیری میکنه خیلی وقتا ازدستشم دررفته ولی من حامله نشدم

وااای مرسی عزیزدلمممم خیلی لطف میکنی انشالله هرچی از خدا میخوای گیرت بیاد

فداتبشم 😘😘😘😘😘

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزم من دوس دارم اینکارو  ولی شرایطش خیلی سخت میگیرن  چندسال دوندگی داره  بعدشم ب ...

نگووووو عزیزم بزرگ بشه بفهمه چقد روح بزرگی داشتی ک از پرورشگاه آوردیش و بهش آغوش مادرانه دادی اتفاقا ممنون دارتم هست، یکمی سختی داره ولی میدن بهت بخدا شیرینن بچه های پرورشگاه ،بعدم وقتی بپذیری ک بچه خودته اونا چ حقی دارن ک اذیتش کنن نهایت اینه با اونا رفت و آمد نکنی و یا قبلش بری باهاشون صحبت کنی ک هدفم اینه میخوام کمکم کنید 

مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...
۴ سال و نیم😌

سلام خواهرم یه دارو بهت میگم برو از دارو گیاهی بخر اگه تنبلی داری صد درصد جواب میگیری پودر تقویت تخمدان هلسی با عسل بخور من هم پریودیم نامنظم بود هم تنبلی داشتم بخاطر این دارو ماه دوم باردار شدم واسم دعاکن سالم به دنیا بیاد