2777
2789
عنوان

خدا چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 40 پست

توکل به خدا، ان شاءالله به زودی بیای خبر بارداریتو بدی 🥰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دیگه گذشت

چی گذشت!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پری اومد 

ان شاءالله ماه بعد

عزیزممممم آروم باش یکی میشناسم باردار نمیشد مث شما ناراحت بود بهش میگفتیم شاید حکمتی هست ی چیزی رو ز ...

سپردم ب خدا ولی چیکار کنم وقتی نی نی هارو میبینم داغون میشم😔

الاهی بگردم 😢

ان شالله بزودی توهمین نی نی سایت خبر مامان شدنتو بذاری خدا یه هدیه ی کوچولو تو بغلت بذاره 

ان شالله دلت شادبشه خدا خیلی مهربونو رحمیه مطمئنم درست میشه💝💝💝🌈🌈🌈🌈🙏🙏🙏🙏🐣🐣🐣🐣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سپردم ب خدا ولی چیکار کنم وقتی نی نی هارو میبینم داغون میشم😔

دختر خاله شوهرم باردار نمیشد ۱۳سال بهش گفتم برو از پرورشگاه ی بچه بیار با عشق مادرانی بزرگش کن جوری ک انگار از گوشت و پوست خودته تا خدا بهت نظر کنه بقران قسم همین کارو کرد و ۲سال بعد باردار شد الان دوتا بچه داره انگار ن انگار اولی از خودش نیست میگه پا قدمش خوب بود برام 

مرگ:هر روز—————بر اثر:فرو دادن بغض...