2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا برای نرفتن ابروم و رسیدن به حاجتم دعام کنید😔🖤💔🙏

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

باید این زبون لا مصبو نگه دارم.

یه فردی هست که خیلی غیبتشو می کنم.فقط یه نفره.و گاهی.

خییییییییییییییییلی هم اذیتم کرده.

ولی خب توجیه گناه نمیشه.

کاش اهل حرف بود تا باهاش صحبت می کردم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
توروخدا برای نرفتن ابروم و رسیدن به حاجتم دعام کنید😔🖤💔🙏

از خدا میخوام به بزرگیش کمکت کنه

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
زیاد میکنم  نمیتونم ترک کنم بنابراین الکی توبه نمیکنم تا زمانی که مطمئن شم توبه نمیشکنم

از یکی که آسونتره شروع کن.نباید که همه رو با هم ول کنی

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
از خدا میخوام به بزرگیش کمکت کنه

ممنون فدات بشم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

من خیلی دلم میخواد نماز، بخونم اما بلد نیستم. دلم میخواد نماز، غذای مادرمم بخونم برام دعا کنید نور خدا تو دلم روشن بشه 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
من خیلی دلم میخواد نماز، بخونم اما بلد نیستم. دلم میخواد نماز، غذای مادرمم بخونم برام دعا کنید نور خ ...

نیازی نیست معجزه ببینی همین که دلت میخواد بخونی خودش نشونه ی اینه خدا بهت توجه کرده

من خیلی دلم میخواد نماز، بخونم اما بلد نیستم. دلم میخواد نماز، غذای مادرمم بخونم برام دعا کنید نور خ ...

انشاا...ولی عزیزم خودتم بایدهمت کنی یادبگیری بخدچنان آرامش پیدامیکنی که هرچقدرهم مشکل داشته باشی بعدازنمازسبک میشی

نیازی نیست معجزه ببینی همین که دلت میخواد بخونی خودش نشونه ی اینه خدا بهت توجه کرده

ممنون عزیز دلم. خالم برام کتاب اموزش نماز اورده... باید بخونم یاد بگیرم. ناخنام کاشته چیکار کنم؟