2777
2789
من خیلی دلم میخواد نماز، بخونم اما بلد نیستم. دلم میخواد نماز، غذای مادرمم بخونم برام دعا کنید نور خ ...

از همین فردا شروع کن هرجور میتونی بخون حتی یک در میون 

ان شاءالله وابسته میشی به نمازت طوریکه نمیتونی نخونی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از همین فردا شروع کن هرجور میتونی بخون حتی یک در میون  ان شاءالله وابسته میشی به نمازت طوریکه ...

باشه عزیز ناخونمامو در بیارم. خیلی محتاج دعاتونم... 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
ناخن مانع وضوئه....اگه تصمیمت جدیه باید دربیاری

مرسی فداتشم حتما این کارو میکنم پس

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
انشاا...ولی عزیزم خودتم بایدهمت کنی یادبگیری بخدچنان آرامش پیدامیکنی که هرچقدرهم مشکل داشته باشی بعد ...

😍😍😍😍😍

باشه عزیز ناخونمامو در بیارم. خیلی محتاج دعاتونم... 

حاجتت روا عزیزم.ببخش دخالت میکنم ولی اگه دوست داری زودتر نمازتو شروع کنی فردا زنگ بزنین به حرم امام رضا ۳۲۰۲۰ راهنماییت میکنن

حاجتت روا عزیزم.ببخش دخالت میکنم ولی اگه دوست داری زودتر نمازتو شروع کنی فردا زنگ بزنین به حرم امام ...

سوال شرعی هم جواب میدن عزیز چقدر خوشحالم کردید بابت این کمکتون

التماس دعای زیاد....کسی که خدا بهش نگاه کنه خیلی عزیزه    

بیشتر با فوت مادرم اینجوری شدم میگم مادرم نکنه در عذاب باشه بابت نمازای نخوندش... نگرانشم... چشممم شماهم دعا کنید برام... بتونم جهیزیه جور کنم😔

من تازگیا خیلی عاشق خالقم شدم😍☺ یه گناهی رو ترک کردم بخاطرش 

انشالله همیشگی باشه 

البته گناهی که میکم اینجوری نیست فقط توواسلام منع شده باشه کلا از لحاظ انسانی کار خوبی نبود 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
سوال شرعی هم جواب میدن عزیز چقدر خوشحالم کردید بابت این کمکتون

اره هرچی باشه عزیزم.خیلی راهنمایی میکنن

حتی اگه به جواب نرسیدین از پاسخگویی خواهران میتونین از برادرانش کمک بگیرین عالی راهنمایی میکنن

اره هرچی باشه عزیزم.خیلی راهنمایی میکنن حتی اگه به جواب نرسیدین از پاسخگویی خواهران میتونین از براد ...

خدا خیرت بده عزیز... ایشالله خدا عزیزاتون رو حفظ کنه

حتما پس دعای مادرت پشت سرته...چشم حتما...ان شاالله که مشکلاتت حل بشه

😭😭😭😭. ممنونم مهربون