2777
2789
بیشتر با فوت مادرم اینجوری شدم میگم مادرم نکنه در عذاب باشه بابت نمازای نخوندش... نگرانشم... چشممم ش ...

ی نماز میدونم هست که جمعه اخر رمضان خونده میشه البته خیلی مونده تا ماه رمضون ولی اگه یادتون بود حتما براشون بخونین عالیه برای رد شدن نماز قضا از گردنشون(منظور ثواب بی شماری داره).از مشاورای حرمم برسین برای ارامششون چیکار کنین بهتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی نماز میدونم هست که جمعه اخر رمضان خونده میشه البته خیلی مونده تا ماه رمضون ولی اگه یادتون بود حتما ...

اینم یاد میگیرم ممنونمممممممم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
ناخناتودربیار چون لذتی که باحرف زدن باخدامیکنی خیلی بیشترازناخن هست پس می ارزه 

بله حق با شماس... 🖤🖤🖤🖤

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
انشاا...جهیزیه ات روهم خداازخزانه ناتمومش بهت عطاکنه.

الهی امین ممنون واسه دعای قشنگت