2777
2789

ده میلیارد به شرط اینکه واکسن هفتاد درصد ایمن باشه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاً منم نمیزنم اگه کرونا واکسن داره ، پس چرا کسایی که یکبار گرفتن ، دوباره هم میگیرن ؟

انفولانزا هم واکسن داره و‌دوره اش شیش ماهه وقتی دوره اش تموم میشه مجدد باید تزریق کنین چه ربطی داره

فکر نکن فقط خودتی که اینجوری فکر میکنی ماهم تو همین فکریم ولی به همین خیال باش اجباری میکنن واکسنو ...

مگه گاویم که زوری بزنن😂😒😒منم گفتم نمیزنم اگه روسی یا چینی باشه که ابداااااااا حالا شاید رو ایرانی بیشتر فکر کنم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
شما مطمئنی اینو؟ خود ترامپ هم دیگه به سازمان بهداشت جهانی اعتماد نداره سر اعلام نکردن به موفع کرون ...

عزیزم ترامپ میگفت به نظرتون میشه مردم وایتکس بخورن و خوب شن؟؟ شما به حرف این ادم اعتماد میکنین بعد به سازمان جهانی بهداشت اعتماد نمکنین

اه یعنی چی ک واکسن هم ساخته بشه نمیزنید؟ یعنی شما از دانشمندا هم بهتر میفهمین؟؟ جهل مردم ایران تما ...

واسه اونایی گفتم ک واکسن ساخته شده رو میگن عمرا نمیزنن.واسه تست اولیه ک من خودمم داوطلب نمیشم

انفولانزا هم واکسن داره و‌دوره اش شیش ماهه وقتی دوره اش تموم میشه مجدد باید تزریق کنین چه ربطی داره

منظورشون اینه کسی که کرونا میگیره تا ۱ ماه ایمنی ایجاد میکنی و بعد ۱ ماه دوباره ممکنه بگیره

پس واکسنشم ماهی به بار باید بزنیم؟😁

دو میلیارد نقد هفت میلیارد طلا با اجازه بزرگترا بععععلههههه😐🙄😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
همه جا داوطلب میشن جز اینجا،نه اینکه همه چی گل و بلبله،دلمون نپیاد ولش کنیم بریم اون دنیا احیانا

اتفاقا بیش تر از همه رو ایرانیا داروش تست شده .

بیمارستان از کجا این همه کشته میده.

جاریم جراحه.

پیج اینم فالد کن میفهمی

Dr.medfact