2777
2789
دقیقاً منم نمیزنم اگه کرونا واکسن داره ، پس چرا کسایی که یکبار گرفتن ، دوباره هم میگیرن ؟

عزیزم الان آنفلونزا هم واکسن داره ولی دلیل نمیشه که چون یه نفر واکسن زده دیگه نگیره یا دوباره نگیره

همون پادتنی که ترشح میکنه مثل کسی هست که قبلا گرفته

و اونی هم که قبلا گرفته بدنش تا ۳-۴ ماه پادتن داره و ایمنه

و اینکه هیچ واکسنی صد در صد نیست. حتی واکسن آنفلونزا که خیلی وقت پیش اومده هم صد در صد از ابتلا به آنفلونزا جلوگیری نمیکنه ولی تا چند ماه بدن مقاوم تر از بدن کسایی هست که پادتنی برای این بیماری توی بدنشون وجود نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاضرم هر‌واکسنی جز واکسن ایرانی و داوطلبانه تست کنم.  

چون ما در تولید واکسن انفولانزا که سی سال از کشفش میگذره هموز عاجزیم . این داستانم بگم ؛

زمان قاجار وقتی واکسن ابله وارد ایران میشه رمال ها و فالگیرها اعلام میکنن هر کی از این واکسن به کودکش بزنه اجنه وارد خونش میشه مردم هم حاضر نمیشن واکسن بزن . حتی وقتی امیر کبیر اعلام میکنه هر کی واکسن نزنه باید پنج ریال به دولت بده بازم مردم حاضر نمیشن. و هزاران هزار کودک بخاطر ابله از بین میرن ، و میگن امیرکبیر اون روز بخاطر جهل مردم گریه کرد ... میبینین تاریخ همیشه تکرار میشه 

مگه گاویم که زوری بزنن😂😒😒منم گفتم نمیزنم اگه روسی یا چینی باشه که ابداااااااا حالا شاید رو ایرانی ...

زوری یعنی این که 

از همین الان دارن به افراد واکسینه شده کارت میدن

یعنی کسانی که کارت ندارن نمیتونن سوار هواپیما یا قطار شن مسافرت خارجی برن و...‌

🔻عوارض احتمالی واکسن کرونا چیست؟ 🔹به نوشته نشریه یو اس ای تو دی، بسیاری از مردم هنوز برای دریافت ...

خب اینم مثل آنفولانزا دیگه . با واکسن هم میگیرن بیماریو ولی خفیف و امکان مرگ نداره...

خدایا شکرت❤
من حاضرم هر‌واکسنی جز واکسن ایرانی و داوطلبانه تست کنم.   چون ما در تولید واکسن انفولانزا که س ...

اونموقع مردم به فضای مجازی و... دسترسی نداشتن الان خود مردم تحقیق میکنن و با توجه به اخبار روز دنیا مقالات و ارتباطات گسترده تر ...خودشون واسه خودشون تصمیم میگیرن

و همیشه اون راهی که اکثریت میرن نشونه درست یا غلط بودنش نیست 

من حاضرم 

با ۶۰تومن ،اینو هم می‌خوام برای این که از رشتم انصراف بدم 

هم به بشریت خدمت کردم 

هم اگر هم بمیرم همه به خوبی ازم یاد می‌کند 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خب اینم مثل آنفولانزا دیگه . با واکسن هم میگیرن بیماریو ولی خفیف و امکان مرگ نداره...

فرقش با واکسن انفولا و واکسن های قبلی اینه که ب ای اون ها دوره دو ساله تست واکسن گذرانده شده نه این که هنوز ۶ ماه هم از تستش نگذشته تزریق همگانی شه و کسی از عوارض بلند مدتش اطلاعی نداشته باشه

اه یعنی چی ک واکسن هم ساخته بشه نمیزنید؟ یعنی شما از دانشمندا هم بهتر میفهمین؟؟ جهل مردم ایران تما ...

جهل چیه؟ جهل یعنی تقلید کورکورانه

و بدون تحقیق اعتماد کردن

حرف مردم اینه که از عوارض بلند مدت واکسن کسی اگاهی نداره  و شفاف سازی نشده واکسن کدوم کشور به دست مردم میرسه و...هنوز و دوست ندارن موش ازمایشگاهی بشن  و فقط حرف ایران هم نبست

وگرنه کسی با اصل موضوع مشکلی نداره

مگه کسی راجع به بقیه واکسن ها همچین حرفی میزد؟

شما راجع به کارازمایی داروهایی که واسه کرونا قرار بود رو بیمارن تست کنن تحقیق کنید و بعد به هم وطنات توهین کن و جاهل خطابشون کن

اگر تست نشده بود ک سازمان بهداشت جهانی همه جا پخشش نمیکرد.

یه عوارض کوتاه مدت دادیم یه بلند مدت

و بقیه واکسن های کشف شده بیماری ها به این سرعت واکسیناسیون سراسری نمیشده