2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ی هو نوضوع تاپیک تغییر کرد

فکر کردم ی تایمک دیگ برام وا شده🙁

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یه سرچ کن معجزات قران....

معجزه های اعدادی قران...

معجزه جنین شناسی قران

الان دانشمندان جهان دارن رو ایات قران تحقیق میکنن وانگشت به دهن موندن بعضیهاشونم مسلمان شدن

حیفه افکار سمی وشیطانیتون رو درمان نکنی

در قرن هفدهم، میکروسکوپ کشف شد و مراحل رشد جنینی جوجه مورد تشریح میکروسکوپی درآمد و سپس مرحله‌ای بودن نمو جنین انسان برای اولین بار در قرن بیستم بیان شد (1). بنابراین، تاریخ شروع علم جنین شناسی (مطالعه خلقت انسان از ابتدای تشکیل تخم لقاح یافته تا انتهای تشکیل جنین) به قرن هفدهم بر می‌گردد، یعنی زمانی که میکرسکوپ اختراع شد. سپس مراحل مختلف تکامل جنین و تفاصیل دقیق تشریحی آن در قرن بیستم آشکار گردید.

بشر تا اواسط سده هفدهم از این علم اطلاعات ناقص و غلطی داشت و این تصورات نادرست از مراحل تکامل جنین همچنان ادامه داشت تا اینکه در قرن هجدهم، دو دانشمند به نام‌های ولف و اسپالانزانی ثابت کردند که جنین از نطفه زن و مرد به طور یکسان تشکیل می‌شود؛ همان حقیقت علمی ‌که امروزه شناخته شده است . در حالی‌که مسلمانان از زمان نزول قرآن کریم، آن را در کتاب خدا می‌خوانده‌اند (2). به هر حال، در سال‌های اخیر پرده از این آیات برداشته شد و معنای علمی آن ها مشخص گردید.

قرآن کریم در آیات متعدد به مراحل مختلف تکامل جنین اشاره داشته: به عنوان مثال در آیه ۵ از سوره حج، تکامل جنین تا مرحله "مضغة" را بیان می‌کند و در آیه ۱۴ از سوره مؤمنون مراحل تکامل جنین را شرح بیشتری می‌دهد و می‌فرماید:

"آن‌گاه مضغه را استخوان‌هایى ساختیم، بعد استخوان‌ها را با گوشتى پوشانیدیم". این آیه نشان می‌دهد که در واقع پس از "مضغة "، مرحله تمایز سلول‌ها برای تشکیل بافت گاسترولاسیون (مرحله جنینی پس از بلاستولاسیون) صورت می‌گیرد که به همراه نکات دیگرعلم جنین‌شناسی که در سایر آیات قرآن وجود دارد، به کمک علم امروز قابل فهم و بررسی است و در مجموع نشان از اعجاز علمی قرآن دارد.

● "إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن نُّطْفَةٍ أَمْشَاجٍ نَّبْتَلِیهِ فَجَعَلْنَاهُ سَمِیعًا بَصِیرًا "، انسان/76/٢

ما انسان را از نطفه مختلطى آفریدیم، و او را مى‌آزماییم؛ (بدین جهت) او را شنوا و بینا قرار دادیم.

● " یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِن کُنتُمْ فِی رَیْبٍ مِّنَ الْبَعْثِ فَإِنَّا خَلَقْنَاکُم مِّن تُرَابٍ ثُمَّ مِن نُّطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ مِن مُّضْغَةٍ مُّخَلَّقَةٍ وَغَیْرِ مُخَلَّقَةٍ لِّنُبَیِّنَ لَکُمْ و..."، حج/22/5

اى مردم، اگر در باره برانگیخته شدن در شکّید، پس [بدانید] که ما شما را از خاک آفریده‌ایم، سپس از نطفه، سپس از علقه، آنگاه از مضغه، داراى خلقت کامل و [احیاناً] خلقت ناقص، تا [قدرت خود را] بر شما روشن گردانیم...

● "أ َیَحْسَبُ الْإِنسَانُ أَن یُتْرَکَ سُدًى. أَلَمْ یَکُ نُطْفَةً مِّن مَّنِیٍّ یُمْنَى. ثُمَّ کَانَ عَلَقَةً فَخَلَقَ فَسَوَّى. فَجَعَلَ مِنْهُ الزَّوْجَیْنِ الذَّکَرَ وَالْأُنثَى"، قیامت/75/36- 39

آیا انسان گمان مى‌کند بى‌هدف رها مى‌شود؟ آیا او نطفه‌اى از منى که در رحم ریخته مى‌شود نبود؟ سپس به صورت خون ‌بسته در آمد و خداوند او را آفرید و موزون ساخت، و از او دو زوج مرد و زن آف

قرآن پس از مرحله علقه، سخن از مضغه به میان می‌آورد، یعنی لخته گوشت‌مانندی که حالت قوام پیدا کرده و شبیه گوشت جویده شده است که علت نامگذاری آن در قرآن شکل جنین است که به صورت شئیی که جویده شده، دیده می‌شود. لازم بذکر است که رویان در روز ۲۴-۲۶ جنینی وارد مرحله مضغه می‌شود(۵). این مرحله از مراحل جنین، مرحله‌ایست که قابلیّت جنین برای دریافت صورت انسانی و ادامه‌ مراحل بعدی برای تبدیل شدن به انسان کامل روشن می‌شود. چه بسا در برخی موارد، جنین چنین قابلیّتی را نیابد و در نهایت یا سقط صورت می‌گیرد و یا به‌صورت انسان ناقص الخلقه‌ای متولّد می‌شود. خداوند از این حقیقت با تعبیر«مخلّقه» و «غیرمخلّقه» یاد کرده است. این تعبیر، بسیار دقیق و شگفت انگیز و با یافته‌های جنین شناسی جدید هماهنگ بوده و بدین سان اشاره‌ای لطیف به تمایز لایه‌های زاینده مضغه دارد، اما بسیاری از مفسران این معنا را نادیده گرفته و دچار اشتباه‌هایی در فهم صحیح آن شده‌اند. با توجه به یافته‌های جنین شناسی و بررسی زبان‌شناسانه واژگان مرتبط درمی‌یابیم که منظور از مخلقه قسمتی از مضغه است که خلقت و تصویرش در دوره رویانی کامل شده و مراد از«غیر مخلقه»، بخشی از مضغه است که خلقت و تصویر آن هنوز کامل نشده است(۸).

علامّه‌ طباطبائی مخلّقه را به معنای تامّ الخلقه و غیرمخلّقه به معنای این‌که خلقت او تمام نشده است، دانسته است(۶). همچنین در تفسیر نمونه در توضیح این مرحله از مراحل تکامل جنینی آمده است: «در مرحله‌ بعد، جنین صورت یک قطعه گوشت جویده شده به خود می‌گیرد، بدون آنکه اعضای بدن در آن گوشت مشخّص باشد. امّا ناگهان در پوسته‌ جنین تغییراتی به‌وجود می‌آید و شکل آن متناسب با کاری که باید انجام دهد تغییر می‌یابد و اعضای بدن او کم کم ظاهر می‌شوند و جنین‌هایی که ناقص می‌مانند، بخاطر این است که این مرحله را نگذرانده‌اند»(۷).

من واست یه نمونه هایی ٱوردم یه سرچ ساده کنی ویه کم مطالعه درمورد معجزه قران وجنین همه چی دستگیرت میشه

چرا اینقد واست وقت گذاشتم چون حیفه تو این عصر مدرن که علم بسیاری از مجهولات رو روشن میکنه ودسرسی بهش ٱسونه اینقد راحت کافر باشی وقران واخرت وخدا رو انکار کنی حیفه توست حیفه....

کمی مطالعه.....

عوارضش چیه؟

عوارض پوستی و کبد و کلیه رو من شنیدم ولی گاهی واقعا بی خواب میشم خیلی خوب جواب میده خواب عمیق میاره استخدوس و گل گاوزبان با هم دم کنی هم خیلی خوبه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
کلونازپام ب شدت قویه فراموشی ام میاره

من هفته ای یکبار مثلا میخورم بازم عوارض رو داره ؟ یا اگه همیشگی مصرف کنی اینطوره؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲