2777
2789
عنوان

علائم بارداری و جنسبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 95 پست
عزیزم خیلیا بودن ان تی  گفتش دختره انومالی پسر بودش..علائمت برا دخترت چطور بود؟؟؟

بارداری دخترم حالم خیلی بد بود تا ماه پنجم تهوع و بی حالی هیچی نمیخوردم،،الانم حالت تهوع یکم دارم اونم عصرا ترش و شور دوس دارم بچه اول سمت راستم بود ولی تو ان تی دستگاهو گداشت زیر نافم

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن عزیزم..وقتی میگن دختره احتمال خطا هست..والا همین چن وقت پیش دختر عمم رفته بود سونو گفت شبیه ...

همه همینو میگن ولی من نمیخام دلمو خوش کنم چون میخوره تو ذوقم اگه آنومالی بگه پسره اونوقته که به معجزه ی خدا ایمان میارم من همه امیدمو از دست دادم نه به خاطر اینکه دختره به خاطر اون همه تلاشی که کردم و نتیجه نداد

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
بارداری دخترم حالم خیلی بد بود تا ماه پنجم تهوع و بی حالی هیچی نمیخوردم،،الانم حالت تهوع یکم دارم او ...

تکرر ادرار نداری؟؟؟ان تی چن هفته انجام دادی؟؟نی نی سفت نمیشه؟یا بقولا خودشو جم نمیکنه؟؟

بنظر من اگه دمای بدنت همیشه بالاس گرمته شک نکن پسره چون پسرا باعث میشن گر بگیری همش سردت نمیشه

ربطی نداره زن داداشم سر پسرش لرز داشت من سر دخترم همش گرمم میشد ولی الان لرز دارم اونم فک کنم از تیروییدمه

بنظر من اگه دمای بدنت همیشه بالاس گرمته شک نکن پسره چون پسرا باعث میشن گر بگیری همش سردت نمیشه

اخه خیلیا دیدم ک سردشون بوده پسر داشتن.‌کلا میگن سردت بشه پسره..ولی من معمولی ام..

دختر عمه شوهرم همه علائم دخترشو داشت هی گفت اینم دختره ولی سونوگرافی گفت پسره

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
تکرر ادرار نداری؟؟؟ان تی چن هفته انجام دادی؟؟نی نی سفت نمیشه؟یا بقولا خودشو جم نمیکنه؟؟

نه سفت نمیشه هنوز خیلی کوچیکه که تکرر ادرار که ربطی به دختر و پسر نداره عزیزم طبیعیه چون رحم بزرگتر میشه به مثانه فشار میاد تکرر ادرار واسه همینه،،،۱۲هفته و شش روز رفتم ان تی

اخه خیلیا دیدم ک سردشون بوده پسر داشتن.‌کلا میگن سردت بشه پسره..ولی من معمولی ام..

منم سردمه از اول بارداری

ربطی نداره زن داداشم سر پسرش لرز داشت من سر دخترم همش گرمم میشد ولی الان لرز دارم اونم فک کنم از تیر ...

یچیزی بهت میگم رد خور نداره...

صبح ک بیدار میشی

قبل اینکه از تو تخت بیای پایین یعنی همون حالت دراز کشیده چن تا نفس عمیق بکش بعد اروم دستت بذار رو شکمت..اگه جم بشه و سفت بشه دختره..اگه هم شل باشه نرم باشه چیزی گرد یا سفتی احساس نکنی پسره..تمام علائمو بنداز دور..همینو قشنگ انجام بده..دختر خووشو سفت میکنه..دست بذاری قشنگ مشخصه..ببین زیر نافت یه چیز گردی یا کلا یه چیزی سفت نمیشه‌‌..اگه چن صبح امتحان کردی نبود پس پسره

منم همه علایمم مثل بارداری قبلمه(پسرم)فقط برا پسرم گلاب ب روتون بالا میاوردم اینو فقط حالتشو دارم دیوونه شدم دیگه...

نمیدونم چیه جنسیتش ینفر گف دوتا بارداری علایممش مث هک باشه جنسیت فرق داره

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
یچیزی بهت میگم رد خور نداره... صبح ک بیدار میشی قبل اینکه از تو تخت بیای پایین یعنی همون حالت دراز ...

عزیزم سونو گف دختره دیگه به علایم اعتماد ندارم

منم همه علایمم مثل بارداری قبلمه(پسرم)فقط برا پسرم گلاب ب روتون بالا میاوردم اینو فقط حالتشو دارم دی ...

دقیقا  عزیزم من برا هرکی امتحان کردم درست بود ،،علایم یکسان جنسیت متفاوت،،علایم متفاوت جنسیت یکسان

من از بعداز مثبتشدن ازمایشم تکرر ادرار شدید داشتم زیادضعف میرفتم اگر چیزی نخوردم سریع تهوع میگرفتم شیرینی و ترشی زیاد فرق نداشت برام ولی انار زیاد دوس داشتم تهوع فقط حالتشو داشتم اونم نه صبح فقط عصرهاتا شب 

دعاکنید به خواسته هام برسم