2777
2789
عنوان

علائم بارداری و جنسبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 95 پست
الان علایمت چیه!؟؟

حالم خوبه..تهوع و استفراغ ندارم..وقتی گشنم بشه چیزی نخورم تهوع میگیرم..تکرر ادرار دارم..یه چیزی قد توپ تنیس سفت میشه زیر نافم..رشد موهام کم شده..شیرینی بیشتر میرم سمتش..

اره تکرر ادرار از علائم دختره..برا دخترم داشتم.برا اینم دارم..من خودم شخصا اصلا اعتقاد به این علائم ...

دختر منم خودشو  جمع میکرد  یه گوشه   و کم حرکتر  بود        من  فوری تکرر ادرار داشتم ولی اصلا در طول بار داری نه حالم بد شد نه ویاری داشتم هیچی  اصلا   نفهمیدم بار دارم حتی  شکمم بزرگ نشد باد نکردم  ....  خط نیفتاد ررو شکمم    ...    ولی یکی گفت  تکرر ادرار   دختره مم فقط اوایل    ۳ روز بعد اقدامم  تکرر ادرار  گرفتم  حسابی و سنگینی تو مثانه داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تکرر ادرار از علائم دختره..برا دخترم داشتم.برا اینم دارم..من خودم شخصا اصلا اعتقاد به این علائم ...

سلام عزیزم چند هفتته،،منم تمام علایمم پسره ولی دوروز پیش رفتم ان تی گف احتمالا دختره با اینکه رژیم داشتیم و کلی چیز رعایت کردیم ولی بازم نشد

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
اسی چون خیلی دغدغه جنسیت داری و حتما دلتم پسر میخواد دیگه  همش تاپیک میزنی یچیزی بگم میتونی ب ...

ن بابا والا حاضر نیستم اصلا برم سمت این ازمایشا..فقط کنجکاوم..من خودم میدونم دختره نی نیم..دخترم خواهر دار میشه..اینا همش مال بیکاری و سر رفتن حوصله س

حالم خوبه..تهوع و استفراغ ندارم..وقتی گشنم بشه چیزی نخورم تهوع میگیرم..تکرر ادرار دارم..یه چیزی قد ت ...

شرمنده  یسوال چند بار اقدام داشتی برا دخترت رژیمیم گرفتی که   پسر بشه یا     تخمک گذاریت اقدام کردی؟؟؟؟   

شرمنده  یسوال چند بار اقدام داشتی برا دخترت رژیمیم گرفتی که   پسر بشه یا    &nbs ...

عزیزم رژیم و این چیزا همش خرافاته من همه چیرو مو به مو اجرا کردم ولی نشد چون اون بالایی نخاست

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
سلام عزیزم چند هفتته،،منم تمام علایمم پسره ولی دوروز پیش رفتم ان تی گف احتمالا دختره با اینکه رژیم د ...

۱۱ هفتم عزیزم..من هیچ رژیمی رو رعایت نکردم..چون برام مهم نبوده که پسر بشه یا دختر...الانم تایپیک میزنم شاید فکر کنن خیلی دیگه شب و روز تو فکر اینم پسر بشه..نه واقعا فقط حوصلم سر میره دوسدارم با مامانای باردار حرف بزنیم..

عزیزم رژیم و این چیزا همش خرافاته من همه چیرو مو به مو اجرا کردم ولی نشد چون اون بالایی نخاست

فقط رژیم نیست اخه منم  اشتباه  فهمیدم  تعیین جنسیتو  چطور انجام میدم   هرچنر سر دخترم ناخواسته  بود و   همش سردی خورده بودم  ولی گویا   همچیز رژیم نیست  رژیمامونم اکثر اشتباه  

۱۱ هفتم عزیزم..من هیچ رژیمی رو رعایت نکردم..چون برام مهم نبوده که پسر بشه یا دختر...الانم تایپیک میز ...

ان تی نرفتی،،اگه علایمت مثل دخترته پس جنسیت فرق میکنه بارداری مشابه جنسیت متفاوت،،،،،ولی اگه با دخترت فرق داره جنسیت یکسانه

شرمنده  یسوال چند بار اقدام داشتی برا دخترت رژیمیم گرفتی که   پسر بشه یا    &nbs ...

عزیزم من هر دو بارداریم ماه دوم اقدام باردار شدم..هیچ رژیمی رو رعایت نکردم..فقط از خدا خواستم بچه سالم و عاقبت بخیر بهم بده..جنسیتش رو ک من نباید تشخیص بدم.‌اونه ک تشخیص میده..

فقط رژیم نیست اخه منم  اشتباه  فهمیدم  تعیین جنسیتو  چطور انجام میدم   هرچن ...

فقط رژیم نه تخمک گذاری واقدام و کارای قبل و بعد از اقدام همه رو انجام دادم

ان تی نرفتی،،اگه علایمت مثل دخترته پس جنسیت فرق میکنه بارداری مشابه جنسیت متفاوت،،،،،ولی اگه با دختر ...

ن نرفتم هنوز..۱۳ هفته دکترم گفته برم...خودم میگم ۱۰۰ درصد دختره..شوهرم میگه حتما پسره..میگه من هروقت یچیزی رو از خدا بخوام بهم میده..شوهرم خیلی معتقد و مومن هست..

ن نرفتم هنوز..۱۳ هفته دکترم گفته برم...خودم میگم ۱۰۰ درصد دختره..شوهرم میگه حتما پسره..میگه من هروقت ...

ایشالله به خواستت برسی من که نرسیدم ایشالله بچت سالم باشه وپسر جفتت جور بشه

سلام عزیزم چند هفتته،،منم تمام علایمم پسره ولی دوروز پیش رفتم ان تی گف احتمالا دختره با اینکه رژیم د ...

عزیزم خیلیا بودن ان تی  گفتش دختره انومالی پسر بودش..علائمت برا دخترت چطور بود؟؟؟

ایشالله به خواستت برسی من که نرسیدم ایشالله بچت سالم باشه وپسر جفتت جور بشه

عجله نکن عزیزم..وقتی میگن دختره احتمال خطا هست..والا همین چن وقت پیش دختر عمم رفته بود سونو گفت شبیه دختره..انومالی گفتش پسر الانم پسرش میخواد دنیا بیاد