بابا به خدا به علایم اصلا نیست من و جاریم با هم باردار بودیم جاریم بچه دوم بود و کلا متفاوت از بچه اول علایم داشت میگفت این دیگه پسره همه چیمونم مثل هم بود من پسر دارم اون دختر . دوتا بارداری با دوتا علایم مختلف داشت اما جنسیتا یکیه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
علایم رو بیخیال من علایم پسر بود ولی دختر شد اما ینفر گفت اگر بلافاصله بعد اقدام چند روز یا ... تکرر ادرار گرفتی دختر درستم بود دختر شد برا من من تکرر ادار داشتم و سوزش ادرار و خون ریزیم نداشتم البته همش حدث و گمانه اصلا علایمرو بیخیالشو
اسی چون خیلی دغدغه جنسیت داری و حتما دلتم پسر میخواد دیگه
همش تاپیک میزنی
یچیزی بگم میتونی بری آزمایش nipt بدی هم سلامتش چک میشه هم جنسیت را بهت میگن از روی دی ان ا
از ۸ هفتگی هم میتونی بری
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷