2777
2789
عنوان

علائم بارداری و جنسبت

1501 بازدید | 95 پست

خانوما کسی بوده علائمش کاملا مثل دخترش باشه ولی جنسیت پسر باشه؟

اخه جدیدا میگن علائم مشابه جنسیت متفاوت

من تمام علائمم مثل دخترمه میگم اینم ۱۰۰درصد دختره

اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه ممنون میشم..

بابا به خدا به علایم اصلا نیست من و جاریم با هم باردار بودیم جاریم بچه دوم بود و کلا متفاوت از بچه اول علایم داشت میگفت این دیگه پسره همه چیمونم مثل هم بود من پسر دارم اون دختر . دوتا بارداری با دوتا علایم مختلف داشت اما جنسیتا یکیه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برا دخترم صبح با تهوع بیدار میشدم ولی برا این ک پسره تهوع از عصر تا شب داشتم ولی دوتاشون سمت چپ بودن

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

علایم  رو بیخیال من  علایم پسر بود ولی دختر شد   اما ینفر گفت اگر بلافاصله بعد اقدام  چند روز یا     ...   تکرر ادرار گرفتی  دختر درستم بود  دختر شد برا من    من تکرر ادار داشتم و سوزش ادرار  و خون ریزیم نداشتم  البته همش حدث و گمانه   اصلا علایمرو بیخیالشو 

من برا دخترم صبح با تهوع بیدار میشدم ولی برا این ک پسره تهوع از عصر تا شب داشتم ولی دوتاشون سمت چپ ب ...

من از صب تهوع شروع میشه

گفت به احتمال۶۰درصد پسر

ببخشید میشه سوالم در مورد سرویکس رو جواب بدین؟

اسی چون خیلی دغدغه جنسیت داری و حتما دلتم پسر میخواد دیگه 

همش تاپیک میزنی

یچیزی بگم میتونی بری آزمایش nipt بدی هم سلامتش چک میشه هم جنسیت را بهت میگن از روی دی ان ا

از ۸ هفتگی هم میتونی بری

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اصلتً علائم رو بدنهای مختلف متفاوته  طول سرویکست چنده؟😂😂 از من تو۱۲هفتهبود۳۳خیلی غصه دارم.. ...

من ۴۴ سروکسم اصلا چیه توضیح میدی ؟

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
خوش به حالت فاصله بچه تا دهانه رحم فک کنم اگر کم باشه زایمان زودرس و سقط میاره از تو خیلی خوبه

فکرشو نکن خدا تا نخاد برگی از درخت نمی افته

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
علایم  رو بیخیال من  علایم پسر بود ولی دختر شد   اما ینفر گفت اگر بلافاصله بعد اقدام ...

اره تکرر ادرار از علائم دختره..برا دخترم داشتم.برا اینم دارم..من خودم شخصا اصلا اعتقاد به این علائم حالت تهوع و اینگه چیا دوسداریم بخوریم و نخوریم ندارم..اما تکرر ادرار برا دخترم داشتم برا اینم دارم..دخترم اول صبحا همیشه خودشو جم میکرد سفت میشد اینم همینطور