2789
عنوان

دخترخالم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 86 پست
فکر کن یه کشور دیگس و دستت بهش نمیرسه،برو برلی خودت دوست پیدا کن، از بقیه فامیل،در و همسایه،همکلاسی ...

عزیزم رفیق دارم شوهرم خوشش نمیاد رفیق باز باشم عزیزم دیگه تنها نیستم شوهرمو دارم ولی دلم برای دوستیم با دخترخالم تنگ میشه

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارههههه بخدا تو مطب نشستم اشکم داره در میاد خواهش میکنم براش یه خاهر یا بردار بیار خاهش میکنم بخدا ...

شوهرم خیلی اصرار میکنه ولی نه خونه داریم نه ماشین شرایط مالیمون طوری نیست ک بشه ی بچه دیگه آورد 

😔😔😔

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
  الان سنت کمه هنوز متوجه نیستی شوهرت چه جنایتی در حقت کرده،مگه میشه آدم بدون دوست بمونه ...

خب حساسه عزیزم خودمم هستم

خب حساسه عزیزم خودمم هستم

ببخشید ولی اینجور حساسیت ها بیشتر حالت شکاکی داره،وگرنه اگه شما رو اینقدر عاقل نمیدونه که بتونی یه دوست درست حسابی انتخاب کنی،چطور تو رو شریک زندگیش کرده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ن من بچه هام باید 3 تا باشن شده ب زور بزرگشون کنم اینکارو میکنم چون اینجوری ی خانواده بزرگ دارن تا ا ...

خیلی خوب کاری میکنی حالا دخترخاله هام ۴تان من تنها من از لحاظ مالی تامین بودم ولی عاطفی نه

حالا اونا نفری یه بچه میخان بیارن که سختی نکشن از نظر مول من میخام دو تا بیارم به امیدخدا

چون تنهایی سخته

ن من بچه هام باید 3 تا باشن شده ب زور بزرگشون کنم اینکارو میکنم چون اینجوری ی خانواده بزرگ دارن تا ا ...

هیچ عروسک و بزرگسالی جای همبازی رو نمیگیره

خاهر برادرا قدیم با الان فرق میکنن من خودم خاهر ندارم ولی دوستام ک دارن و همسن خودمم میبینم چقد هوای ...

افرین دقیقا

اشتباهه عزیزم.من خودم ازین شکستا خوردم ک میگم وابسته نشو.معنی نداره وابستگی ک کسی که پی زندگیشه.

اره گلم سعی میکنم

منم تک فرزندم همیشه به زور خودم رو جا میدادم پیش دختر خاله هام که تنها نباشم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
دختر خالت اگه ازدوآج کرده چرا  گوشی نداره  چند سالته  بزرگ تری ...

عزیزم الان که داره من قبل از ازدواجو گفتم

اشکال نداره شوهرم مهم تره برام

خودشم به حرفام گوش میده