2789
عنوان

دخترخالم🥺🥺

1180 بازدید | 86 پست

دوستان من یه دخترخاله دارم که همیشه باهام بد بود تقریبا

تو بچگی باهام بازی نمیکرد یا مثلا حسود بود

من تک فرزند بودم کسی نبود باهام بازی کنه گریه میکردم

مثلا مامانم بهش پول میداد که باهام بازی کنه یا همش بابام برام خوراکی میخرید جمع میکردم میبردم میدادم بهش که باهام بازی کنه🥺بعدش که تموم میشدن خوراکی ها میگف خسته شدم دیگع بازی نکنیم!

بعدش بزرگ شدیم من بهترین گوشی ها بهترین تبلت ها و کامپیوتر و اینارو داشتم میومد پیشم خودم با یکی دوس شدم بعد به دوس پسرم گفتم واسه دخترخالم یکیو پیدا کن اونم یکی و واسه دخترخالم پیدا کرد

هردومون ازدواج کردیم با دوس پسرامون

ولی امروز دیدمش دلم واسه قبلا تنگ شد بهش وابسته بودم

دماعمو عمل کرده بودم همش پیشم بود!البته واسه اینکه گوشی نداشت و با گوشی من با دوس پسرش چت میکرد!!!

ولی من مث خاهرم میدونستمش الان دلم براش تنگ شده یاد قبلا میوفتم.

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

خیلی دوسش دارم ولی به دلایلی و مشکلاتی که بین دو تا دوست...ینی دوس پسرامون(شوهرامون) پیش اومد ما دیگع باهم صمیمی نیستیم🥺

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بالاخره دلخوری ازش،یا دوسش داری؟یا چی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

وای من بودم پرتش میکردم بیرون از زندگیم کوفتم بهش نمی‌دادم چه برسه گوشی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
چقد تک فرزندی بده 😑

باشه تو چهار تا بیار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چقد تک فرزندی بده 😑

با این وضعیت اقتصادی الان طفلکی ها مجبوری تک فرزندن

من و شوهرم تصمیم گرفتیم دومی رو نیاریم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا