2777
2789
عنوان

دوره های لباس شب و عروس

530 بازدید | 7 پست

سلام خانما کسی درباره دوره های آموزشگاهی لباش شب و عروس اطلاعاتی داره

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ی اموزشی خب چ اطلاعاتی ازش میخای

اول از همه اینکه چرا یک اموزشگاه میگه ۶ ملیون....یکی ۱۰ ملیون تفاوتش توی چیه

البته اینم بگم  اموزشگاه اولی توی مشهد خیابان راهنمایی هست و  خیلی معروفه

دومی نزدیک خونست یکی از دوستان اونجا دوره دیده میگه واقعا قلق کار رو اموزش میده

نمیدونم چکار کنم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
اول از همه اینکه چرا یک اموزشگاه میگه ۶ ملیون....یکی ۱۰ ملیون تفاوتش توی چیه البته اینم بگم  ا ...

معمولا جایی ک قیمت بالاتر میگه استادی ک اموزش میده حرفه ای تره...یام میشه گف معروف تره..یا خوده اموزشگاه اسم دراورده...اگ اونجایی ک میگی گفتن کارشون خوبه اگ قیمتش مناسبه برو همونجا

💙♥💜
معمولا جایی ک قیمت بالاتر میگه استادی ک اموزش میده حرفه ای تره...یام میشه گف معروف تره..یا خوده اموز ...

خخخ اینی که میگه ۱۰ ملیون زیاد معروف نیست.مدرسش گفت من پرو پیمون اموزشت میدم

ولی انوزشگاه دیگه میگه ۶ ملیون خیلی معروفه.مدرس این اموزشگاه گفت اولین اموزشگاه توی مشهد هستن ک  انواع زیر ساز لباس عروس رو اموزش میدن

خخخ اینی که میگه ۱۰ ملیون زیاد معروف نیست.مدرسش گفت من پرو پیمون اموزشت میدم ولی انوزشگاه دیگه میگه ...

خب زیر ساز لباس عروس یه چیزیه ک شما هرجا بری باااید اموزشت بدن نمیشه گف اون جای دیگ اموزش نمیده..اونی ک میگ.10 تومن مدرسش احتمالا معروف تره..من کسی میشناختم ب خاطر معروف بودنش 13 تومن میگرف پارسال لباس عروس اموزش میداد باید قشنگ تخقیق کنی ببینی کی ب کیه

💙♥💜
خب زیر ساز لباس عروس یه چیزیه ک شما هرجا بری باااید اموزشت بدن نمیشه گف اون جای دیگ اموزش نمیده..اون ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم