2777
2789
عنوان

گذشته ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 63 پست
باهاش در این مورد حرف زدین و ازش عذرخواهی کردین و گفتین که این مال گذشته بوده و پاک نکردنش اشتباه بو ...

فرصت نشد حرف بزنیم

متاسفانه شب ااول ک حالش بد بود و نمیذاشت حرف بزنم

شب دوم من با اصرار تلفنی باهاش حرف زدم 

دیشب خودش اومد معذرتخواهی ولی من نتونستم بگم که خیلی دوستش دارم و اشتباه کردم که پیامهارو پاک نکردم

میترسم تا همیشه یادش بمونه  

چون شاید فکر می کنه اگه گذشته بود پاک می کردی . ولی چون از اون موقع نگه داستی مربوط به گذسته نیست و ...

آره اصن خیلی اشتباه بزرگی کردم ک پاکشون نکرده بودم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

در یک ازدواج تحت هیچ شرایطی نباید دو نفر از گذشته دیگری سوال کنند. اگرم سوال کردن طرف مقابل وظیفه ای نداره چیزی بگه. علتشم مشخصه برای اینکه در اینصورت گذشته تصویر نادرستی روی آینده میزاره. شما مقصر هستید که مطالب گذشته را پاک نکردید. از نظر همسرتون این یعنی بهش هنوز فکر میکنیدو برای همین حق داره ناراحت بشه چه مرده باشه چه زنده. شما چیزی که نباید هیچوقت مطرح میشد را با اشتباهی که کردید در معرض دید همسرتون قرار دادید. پس شما هم به جای اینکه شاکی بشید چرا ناراحت شده یک مقدار دقت بیشتری کنید.

سلام در یک ازدواج تحت هیچ شرایطی نباید دو نفر از گذشته دیگری سوال کنند. اگرم سوال کردن طرف مقابل وظ ...

ممنونم 

من قبول دارم واقعا خودمو دارم سرزنش میکنم خیلی خیلی.نمیدونم چرا پاک نکردم!

میترسم تو ذهنش بمونه این مساله

ممنونم  من قبول دارم واقعا خودمو دارم سرزنش میکنم خیلی خیلی.نمیدونم چرا پاک نکردم! میتر ...

خوب هر چقدر شما بیشتر نشون بدید از این مسیله  چقدر ناراحتید و بیشتر به همسرتون توجه کنید تا از دلش در بیاد به مرور از ذهنش پاک میشه نگران نباشید. همین که علی رغم اشتباه شما خودش اومده عذر خواهی کرده یعنی آدم کینه ای نیست.

خوب هر چقدر شما بیشتر نشون بدید از این مسیله  چقدر ناراحتید و بیشتر به همسرتون توجه کنید تا از ...

ب نظرتون تا چه حد معذرتخواهی کنم و چه جملاتی رو بکار ببرم بهتره؟

نمیخوام یه حالت گناهکاری ب خودم بدم بخاطر گذشته.و واقعا اشتباهمو قبول دارم که باید پاک میکردم

میدونین منظورم اینه بخوام زیاد توضیح بدم باز مساله بولد بشه

ب نظرتون تا چه حد معذرتخواهی کنم و چه جملاتی رو بکار ببرم بهتره؟ نمیخوام یه حالت گناهکاری ب خودم بد ...

اصلا لازم نیست به اون موضوع دوباره اشاره کنید. فقط با محبت بیشتر نسبت به قبل نشون بدید قدر دان عذرخواهیش هستید.

فرصت نشد حرف بزنیم متاسفانه شب ااول ک حالش بد بود و نمیذاشت حرف بزنم شب دوم من با اصرار تلفنی باها ...

بهش بگین لطفا....بهش بگین که تویی که مرد زندگی منی...بهش بگین که دوستش دارین...با تمام وجودتون....

باید ببخشین....نمیدونم بهتون گفتم که من مونث نیستم یا نه ولی جسارت من رو ببخشین و همسرتون رو در آعوش بگیرین...با گرمی و علاقه....

این چیزا رو ازش پنهون نکنین لطفا...

ب نظرتون تا چه حد معذرتخواهی کنم و چه جملاتی رو بکار ببرم بهتره؟ نمیخوام یه حالت گناهکاری ب خودم بد ...

یک ابراز علاقه چشم در چشم میتونه خیلی کدورت هار پاک کنه. آقایون گوشهاشون مخملی تر از این حرفاست  

یک ابراز علاقه چشم در چشم میتونه خیلی کدورت هار پاک کنه. آقایون گوشهاشون مخملی تر از این حرفاست &nbs ...

ممنونم از راهنماییهاتون

خدا کنه بتونم برای همیشه از ذهنش پاک کنم

سلام عزیزم

مشکلت تقریبا مثله همه 

من خودم بهش گفتم همون روز اول اشنایی ک من یه ماه به عنوان دوست با یکی چت میکردم 

پسره دور ورش داشته بود مزاحم میشد 

گفتم چون میدونستم میاد به نامزدم پیام میده 

بعد اول اعصبانی شد 

تو یه دختره چی هستی و انواع حرفا و توهینا

خودش گفت من قبلا با دوست دخترای رفیقام چت میکردم تو گروه من توبه کردم

گفتم منم توبه کردم فک میکنی پشیمون نیستم

بعد هر چند وقتی میزنه تو سرم این قضیه رو 

ولی اشتباه خودشو بگم قبول نمیکنه 

منم بیخیال شدم بزار هرچی میخاد بگه 

دیگه نمیدونم چطو بهش بفهمونم ک به تو ربطی نداشته

فقط تو رو خدا در مورد گذشتتون فکر کنید چیزی باز از قلم نیافتاده باشه و نوشته ای عکسی فیلمی که نباید ...

خیلی ترسیدم.حواسم باید بیشتر جمع باشه

زندگی شوخی نیست واقعا