2777
2789
عنوان

گذشته ی من

805 بازدید | 63 پست

سلام.من یه دوست پسری داشتم چهارسال پیش فوت شده.دوست پسر واقعی هم نبود.دوست!

پیاماش ته تلگرام من مونده بود.همسرم دیشب دید!ساعت یک نصف شب یه لحظه چشامو باز کردم دیدم نشسته رو تخت پرسیدم چرا نمیخوابی گفت خوابم نمیاد

بعد چند ثانیه پرسید با فلانی چه رابطه ای داشتی؟!!

اولش باهاش صحبت کردم تا ناراحتیشو برطرف کنم.دوست نداشتم ناراحت باشه.ولی بعدش رفتم دراز کشیدم.بهم برخورد.انگار غرورم شکست.

گذشته من چه ربطی ب الان داره؟

اخه چرا چتای قدمیتونو پاک نمیکنید

بعضیا گذشته ادما هم براشون مهمه البته اون بنده خداهم چیز خاصی نگفته که

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

ناراحتی رو به نظرم حق داره خودت از گذشته شوهرت همچین چیزی بفهمی ناراحت نمیشی? 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتی رو به نظرم حق داره خودت از گذشته شوهرت همچین چیزی بفهمی ناراحت نمیشی? 

من بهش حق میدم.ولی فکر میکنم من بودم میبخشیدمش.چون مربوط به چهار ساله پیشه من تازه دوساله ازدواج کردم.

ولی خودش یبار بهم گفت من از گذشتت چیزی نمیپرسم توام نپرس

نمیدونم از اینکه دوستم نداشته باشه نگرانم.فکر میکنم همه وقت و انرژی و دوست داشتنی که صرفش کردم همش هیچ شد

من بهش حق میدم.ولی فکر میکنم من بودم میبخشیدمش.چون مربوط به چهار ساله پیشه من تازه دوساله ازدواج کرد ...

ببین بهش فرصت بده اونم قطعا تورو میبخشه ولی خب به نظرم احتیاج به زمان داره این چیزا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه چرا چتای قدمیتونو پاک نمیکنید بعضیا گذشته ادما هم براشون مهمه البته اون بنده خداهم چیز خاصی نگف ...

اصن نمیدونم من خودمو عاقل میدونم ولی نمیدونم چرا همچین اشتباهی کردم و چتاشو نگه داشت بودم!

هیچ رابطه خاصی هم بینمون نبود ولی تو چتامو ک خوندم مثلا تو پیام از بوس و بغل حرف زده بودیم

سلام. غرور و غیرت مردها اجازه نمیده فکر کنن همسرشون حتی قبلا با کسی رابطه داشتن  

آقایون خیلی حساسن

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
من بهش حق میدم.ولی فکر میکنم من بودم میبخشیدمش.چون مربوط به چهار ساله پیشه من تازه دوساله ازدواج کرد ...

کاش پیامات رو قبلا پاک میکردی

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
میدونم میگم بهش حق میدم و دلم واسش سوخت که غصه میخورد

عزیزم . شاید تو تلگرام مونده فکر میکنه عاشق اون بودی .... یا شوهرت سنتی ازدواج کردی .  

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
وا یعنی که چی  گذشته ی شما هیییییچ ربطی به شوهرت نداره  هرکاری تو گذشته کردی تو همون گذش ...

منم میگم خب

تازه بنده خدا فوت شده رفته

شوهرمم میشناختش

و میگم یبار قبلا من ازش درمورد یه دختره سوال پرسیدم همسرم گفت من از گذشته تو چیزی نمیپرسم توام نپرس