2777
2789
عنوان

گذشته ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 63 پست

یعنی اگر خودتم الان بفهمی همسرت قبل ازدواج با دخترها ارتباط داشته برات مهم نیست؟

چیزی که برا خودت میپسندی برا دیگرانم بپسند

اتفاقا این نشونه ی غیرت مرده که نخواد خانمش با دیگران بوده باشه

یعنی اگر خودتم الان بفهمی همسرت قبل ازدواج با دخترعا ارتباط داشته برات مهم نیست؟ چیزی به برا خودت م ...

وا هم شوهرش و هم خود استارتر که قبل از آشنا شدن و ازدواج کردن تعهدی بهم نداشتن😐😑🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم . شاید تو تلگرام مونده فکر میکنه عاشق اون بودی .... یا شوهرت سنتی ازدواج کردی .  

نه دوست شدیم با هم

شوهرم میگه رابطه خاصی نداشتین چرا اون مدلی پیام دادین؟

حرف بوس و بغل بودالبته تو پیام نه واقعی!

من ب همسرم حق میدم ولی ناراحتم که انگار خودم شخصیت خودمو بردم زیر سوال و اونم یجور تحقیرم کرد بخاطر رابطه ای که واسه وقتی بوده که اصلا شوهرم تو زندگیم نبوده

یعنی اگر خودتم الان بفهمی همسرت قبل ازدواج با دخترها ارتباط داشته برات مهم نیست؟ چیزی که برا خودت م ...

خب ما نه ماه با هم دوست و نامزد بودیم.اون موقع تحقیقهاشو میکرد

نه واقعاواسه من مهم نیست.واقعا میگم

تازه درمورد آدمی که فوت شده باشه!

نه دوست شدیم با هم شوهرم میگه رابطه خاصی نداشتین چرا اون مدلی پیام دادین؟ حرف بوس و بغل بودالبته ت ...

ی شام توپ بپز براش شاد باش .... ب زندگی فکر کن 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
نه حتما میبخشه. کمی بهش زمان بده با خودش خلوت کنه و به این نتیجه برسه که خودش هم گذشته ای داشته حتما ...

امیدوارم 

از این میترسم که بخواد همش این مساله رو بزنه تو سرم.انگار که آتو داشته باشه.نمیدونم اخلاقش از کدوم مدلیاس

وا هم شوهرش و هم خود استارتر که قبل از آشنا شدن و ازدواج کردن تعهدی بهم نداشتن😐😑🙄

این نظر شماست

ولی من فکر میکنم تعهد به همسر زمان نمیشناسه

که اگر اینطوری نبود دخترها تو خواستگاری هاشون میگفتن دوست پسر داشتن. وقتی مخفی میکنن یعنی میدونن مهمه که همسر ندونه. پس مخفی میکنن.

اینکه همسر ندارم و تعهد ندارم بهانس

اصن اشتباه محض!!!! نمیدونم من چرا اونارو پاک نکردم

حالا کاریه که شده،غصه بخوری درست نمیشه

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اسی قبول کن حق دازه ناراحت شه

و تو اشتباه کردی پاک نکردی پیامارو

اون الان فک میکنه تو عاشق اونی که پیاماشو پاک نکردی

باید باهاش حرف بزنی براش توضیح بدی

ولی زیادی هم وا نده

بعرحال فکر اینکه اونو بغل کردی یا بوسش کردی یا هرچی ازارش میده دیگه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍