2777
2789
عنوان

گذشته ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 63 پست
اسی قبول کن حق دازه ناراحت شه و تو اشتباه کردی پاک نکردی پیامارو اون الان فک میکنه تو عاشق اونی که ...

بخدا در حد پیام بوده

بعد دیشب پیام داده که اگر میدونستم با فلانی در ارتباط بودی هیچوقت نمیومدم سمتت!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی قبول کن حق دازه ناراحت شه و تو اشتباه کردی پاک نکردی پیامارو اون الان فک میکنه تو عاشق اونی که ...

من بهش حق میدم.نمیگم ناراحت نشه

ولی واکنش بعدش بهم برخورد

منم بهش گفتم مشکلی ندارم اگر فکر میکنی من فریبت دادم میتونیم از هم جدا بشیم

بخدا در حد پیام بوده بعد دیشب پیام داده که اگر میدونستم با فلانی در ارتباط بودی هیچوقت نمیومدم سمتت ...

بهش بگو یه دوستی ساده بوده یه کنجکاوی یع اشتباه

و اینو بگو که تو هم قطعا تو گذشته ات دختری بوده ولی برام مهم تیست

چیزی که مهمه اینه که الان مال همیم و وفادار

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بله پیاما واسه سه چهار سال پیشه...من دو سال نشده با همسرم ازدواج کردم

فارغ از اینکه دلیلی نداشته که شما اون پیامهارو نگه دارین باید ازتون بپرسم که آیا اصلا به همسرتون حق میدین که با دیدن اون مطالب ناراحت باشه یا نه؟

من بهش حق میدم.نمیگم ناراحت نشه ولی واکنش بعدش بهم برخورد منم بهش گفتم مشکلی ندارم اگر فکر میکنی م ...

مشکل اصلی اینه که بعد ۴ سال هنوز پاک نکردی جتارو

و این باعپ‌میشه شوهرت فک‌کنخ هنوز عاشق اون پسری که پاک نکردی و مدام چتاتونو میخونی 

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بعدازاینکه گفتی جدا شیم چی گفت؟

گفت من فقط یکم فرصت میخوام تنها باشم 

منم گفتم من مزاحمت نشدم تو پیام میدی اعصابمو بهم میریزی

آخه من اون شب دست و بال میزدم که چون خیلی ناراحت بود میخواستم بخاطر چیزای الکی غصه نخوره...ولی بدتر شد فکر کرد من دارم دست و بال میزنم تا خودمو توجیه کنم

اسی اون اگه شوهرمن بود به دو قسمت مساوی تقسیمم میکرد!!

بابا مال سه چهار سال قبل بوده

من دو سال نشده با هاش ازدواج کردم

من یبار قبلنا ازش درمورد یه نفر پرسیدم عصبانی شد گفت من از گذشته تو نمیپرسم توام هیچوقت از گذشته من نپرس

فارغ از اینکه دلیلی نداشته که شما اون پیامهارو نگه دارین باید ازتون بپرسم که آیا اصلا به همسرتون حق ...

آره اشتباه کردم

چون من هیچیو از هیچ پیام رسانی پاک نکردم و عادت ندارم پاک کنم

بله حق میدم.حق میدم ناراحت بشه اما حق نمیدم توهین یا بی احترامی کنه.تو این دوسال من هیچی کم نذاشتم واسش انتظار ندارم بیاد بهم بگه اگر میدونستم با فلانی هستی نمیومدم سمتت!!

یعنی من هیچی نیستم و باید نظرش نسبت ب من عوض بشه فقط بخاطر چهارتا پیام چهار سال پیش؟

آره اشتباه کردم چون من هیچیو از هیچ پیام رسانی پاک نکردم و عادت ندارم پاک کنم بله حق میدم.حق میدم ...

باهاش در این مورد حرف زدین و ازش عذرخواهی کردین و گفتین که این مال گذشته بوده و پاک نکردنش اشتباه بوده چون اهمیتی به پیامها نمیدادین و الان توی که تو زندگی من هستی و همین برای من از همه چی مهمتره که تو رو دارم؟