اره چون خانوادش بامن هیچ وقت خوب نبودن و مخالف ازدواجمون بودن نمیتونست چنین توقعی از من داشته باشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرتون قبول میکنه؟!! ببخشید اگه فوضولی نیس میشه بدونمجسمییا ذهنی؟؟؟
معلولیتش ذهنی هست اما نه اینکه کامل دیوانه باشه . آموزش پذیره. دو سالگی تشنج کرد و روی مغزش اثر گذاشت .از همون دو سالگی تا الان که سی سالشه داره برای کنترل تشنج قرص میخوره و این قرص ها روی رفتارش بیشتر هم اثر میزاره . اشتها به غذاش و زیاد کرده و چاق شده . همسر خوبی دارم تا حالا چند بار این موضوع را بهش گفتم و حرفی هم نزده .
خوش به حالتون من از وقتی ازدواج کردم خیلی از این موضوع میترسم
خواهرشوهر برادرشوهر دیگه ای نداری؟ معلولیت ذهنی یا جسمی چندسالشه؟
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نه متاسفانه. جسمی هست و تقریبا شدید اما اصلا مشکل ذهنی ندارن و همین کار رو سخت کرده بعضی وقت ...
بهش فکرنکن هیچکس نمیدونه اینده قراره چطور اتفاق بیفته دعا کن پدرو مادرش سالم باشن و ازش مراقبت کنن