2777
2789
عنوان

معلولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 25 پست
داداش خودم معلول هست و اگه بعد از صد و بیست سال پدر و مادرم از دنیا برن میارمش پیش خودم چون میدونم ز ...

همسرتون قبول میکنه؟!!

ببخشید اگه فوضولی نیس میشه بدونم‌جسمی‌یا ذهنی؟؟؟

همسرتون قبول کرد؟؟!

اره چون خانوادش بامن هیچ وقت خوب نبودن و مخالف ازدواجمون بودن نمیتونست چنین توقعی از من داشته باشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره چون خانوادش بامن هیچ وقت خوب نبودن و مخالف ازدواجمون بودن نمیتونست چنین توقعی از من داشته باشه

خوش به حالتون من از وقتی ازدواج کردم خیلی از این موضوع میترسم

همسرتون قبول میکنه؟!! ببخشید اگه فوضولی نیس میشه بدونم‌جسمی‌یا ذهنی؟؟؟

معلولیتش ذهنی هست اما نه اینکه کامل دیوانه باشه . آموزش پذیره. دو سالگی تشنج کرد و روی مغزش اثر گذاشت .از همون دو سالگی تا الان که سی سالشه داره برای کنترل تشنج قرص میخوره و این قرص ها روی رفتارش بیشتر هم اثر میزاره . اشتها به غذاش و زیاد کرده و چاق شده . همسر خوبی دارم تا حالا چند بار این موضوع را بهش گفتم و حرفی هم نزده . 

معلولیتش ذهنی هست اما نه اینکه کامل دیوانه باشه . آموزش پذیره. دو سالگی تشنج کرد و روی مغزش اثر گذاش ...

انشالله که همیشه سایه پدر و مادر بالای سرش باشه عزیزمممم

خوش به حالتون من از وقتی ازدواج کردم خیلی از این موضوع میترسم

خواهرشوهر برادرشوهر دیگه ای نداری؟ معلولیت ذهنی یا جسمی چندسالشه؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خواهرشوهر برادرشوهر دیگه ای نداری؟ معلولیت ذهنی یا جسمی چندسالشه؟

نه متاسفانه.

جسمی هست و تقریبا شدید اما اصلا مشکل ذهنی ندارن و همین کار رو سخت کرده 

بعضی وقتا دیوونه میشم

نه متاسفانه. جسمی هست و تقریبا شدید اما اصلا مشکل ذهنی ندارن و همین کار رو سخت کرده  بعضی وقت ...

بهش فکرنکن هیچکس نمیدونه اینده قراره چطور اتفاق بیفته  دعا کن پدرو مادرش سالم باشن و ازش مراقبت کنن

بهش فکرنکن هیچکس نمیدونه اینده قراره چطور اتفاق بیفته  دعا کن پدرو مادرش سالم باشن و ازش مراقبت ...

آره خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم اما گاهی دیونه میشم