2777
2789
عنوان

بچه مرد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیذمش.خاکسپاریشم رفتم دل یه مادر هیچ وقت اروم نمیشه بعد مرگ بچش.خیلی خیلی سخته هنوز لپ های نازش و ...

خدا به دلت صبر بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الانم سه روزه بیمارستانم مرخص نمیکنن میگن چسبندگی  جفت ورحم داشتی .کسی میدونه ایابازمیتونم حامل ...

نخیلی ناراحت شدم،امیدوارم دلت خیلی زود آروم بگیره،در مورد چسبندگی هم سعی کن دکتر خیلی خوبی پیدا کنی و پیگیر باشه،من سر بچه ی سومم چسبندگی داشتم ،دکتر همش بهم میگفت خداروشکر اتفاقی برات نیفتاد ولی اصصصصلا دیگه حامله نشو که دفعه ببعد بسییییاااار خطرناکه ،شما قبل از اینکه دوباره باردار بشی حتما پیگیری کن

نخیلی ناراحت شدم،امیدوارم دلت خیلی زود آروم بگیره،در مورد چسبندگی هم سعی کن دکتر خیلی خوبی پیدا کنی ...

دلم داره میترکه ازغصه اروم نمیشم چراقسمت من اینجوری شد دلم تنگ شده برابچم برالقدزدناش .بعده این همه درد اخرش بغلم خالی موند.من بارداریم خیلی سخت بود همش استراحت مطلق بودم کسی نیومدیه لیوان اب دستم بده.دلم میخوادبمیرم 

الان بهم میگن پره اکلامپسی بودی  ،علایم که هیچی نداشتم .میگن چسبنوگی جفت ورحم داشتی دوبار سونو ...

عزیزم خدا بهت صبر بده منم پره اکلامپسی بودم تو ۳۱هفته زایمان کردم بچه ۸۰۰گرمی

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
توروخدابه دادم برسین اینجا پرستارا عوض دلدارومهربانی سرم دادمیزنن سوال میپرسم بدجواب میدن .کاش من جا ...

عزیزممم کدوم شهری؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه