2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چی بود عزیزم ،ناراحت نباش مهم سلامتی خودته عزیزم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

وای عزیزم خدا صبرت بده و خودش دلتو آروم کنه انشالله به زودی با صدای قلب یه تی نی سالم آرامش بهت برگرده

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

الهی عزیزم🥺❤

نمیدونم راهکاری 

خدا بهت صبر بده 

برای آرامش این عزیزمون نفر ۱۰ صلوات بفرستین خانوما💛

به نام خدا سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو معرفی کنم😐😌

ببخش اینو میگم ولی بهتر از این بود که میدیدیشو....... 😢

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مطمئن باشید به زودی دوباره پیشتون برمیگرده ...

مطمئن باشید به صلاحتون بوده که کمی دیر تر بیاد 🙃

باهاش صحبت کنید 

الان از ناراحتی شما ناراحت میشه 

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579

ببین عزیزم اگه دنیامیومد بعدش که دلبسته میشدی میمرد خوب بود جاش توبهشته واسطه توام میشه توبهشت غصه نخور خدابزرگه انشاءالله یکی دیگه بیاری جاشو پر کنی کمتر اذیت بشی خدابهت صبر بده گلم

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘