2777
2789
عنوان

بچه مرد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الانم سه روزه بیمارستانم مرخص نمیکنن میگن چسبندگی  جفت ورحم داشتی .کسی میدونه ایابازمیتونم حامل ...

بله عزیزم از خیلیا که دکتر ها قطع امید میکنن خدا واسشون معجزه میکنه ،شما که انشاا... مشکلی خاصی ندارید و اینجور موارد در بارداری هایی که هفته های بالا هستن طبیعیه ،مراقب خودت باش بد به دلت راه نده سعی کن خودتو تقویت کنی تا بعدا چه از لحاظ روحی یا جسمی واست مشکلی پیش نیاد.

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

الانم سه روزه بیمارستانم مرخص نمیکنن میگن چسبندگی  جفت ورحم داشتی .کسی میدونه ایابازمیتونم حامل ...

چرا نشه خدا بخواد همه چی ممکنه فقط باید صبر کنی تا کامل خوب شی بعد اقدام کنی من شک ندارم به زودی دوباره مامان میشی خدا دل شکسته ی تورو آروم میکنه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

الان بهم میگن پره اکلامپسی بودی  ،علایم که هیچی نداشتم .میگن چسبنوگی جفت ورحم داشتی دوبار سونو کالرداپلردادم گفت نداری .نمیدونم دیگه چیکارباید میکردم هر هفته دکتربودم با کلی دارو امپول 

الان بهم میگن پره اکلامپسی بودی  ،علایم که هیچی نداشتم .میگن چسبنوگی جفت ورحم داشتی دوبار سونو ...

سلام عزیزم قصه نخور منم چهارماهی میشه بچمو ازدست دادم 29هفته بود اولش برام خیلی سخت بود ولی الان بهتر شدم بخاطرنشتی کیسه آب بود بچمو ازدست دادم ولی حالا خودمو قوی کردم واین ماه دوباره اقدام کردم واسه بارداری توهم قصه نخور حتما حکمتی بوده ایشالان جاشو برات پرکنه گلم

سلام عزیزم من پارسال ماه دی بچه امو از ذست دادک مثل تو ایست قلبی کرد یهو تو 35هفته و دوروز بودم

درکت میکنم شدیدا سخته باید عادت کنی

میدونم نمیشه من هنوز گاهی براش گریه میکنم

ولی الان باردارم 

دعا کن سالم باشه بچم دلت شکسته دعات براورده میشه