2777
2789
عنوان

برای سرکوب اشتهای کاذب چی میشه کرد

722 بازدید | 14 پست

من فقط الکی الکی گشنم میشه.چیزای شیرین دلم میخواد.گشنه نیستم ها ولی میخوام بخورم

چیکار کنم

میترسم از دستم دربره 

بیشتر چاق شم

راهی دارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها روز اول پریودی معمولا چقدر وزن بیشتر نشون میده😞

با اجازه استارتر چون ربط داره پرسیدم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

زنجبیل اشتهارو کم میکنه. تخم مرغ آب پز. شیر و دارچین اینا اشتها رو کم میکنن

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بهترین راه واسه جلوگیری از خوردن اینه که هروقت خواستی چیزی بخوری به جاش برو یه لیوان آب بخور معدت پر میشه دیگه دلت نمیخواد چیزی بخوری . این کلا یه رژیمه . رژیم آبــــــــــــــــــــــــــــــــ

بچه ها روز اول پریودی معمولا چقدر وزن بیشتر نشون میده😞 با اجازه استارتر چون ربط داره پرسیدم

سوال منم هست

یکی جواب بده پلیز

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
بچه ها روز اول پریودی معمولا چقدر وزن بیشتر نشون میده😞 با اجازه استارتر چون ربط داره پرسیدم

نزدیک به زمان پریود تا دو و نیم کیلو زیاد میشن و این روند تا ۴ ام روز پریودی باقی میمونه بعد کم کم وزن کاذب میره

سوال منم هست یکی جواب بده پلیز

رفتن 😞

من یه هفته است رژیمم الان خودمو وزن کردم از روز اول رژیمم بیشترم 

روز اول پریودیمه . سرچ کردم نوشتن تا دو کیلو بالا میره 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
نزدیک به زمان پریود تا دو و نیم کیلو زیاد میشن و این روند تا ۴ ام روز پریودی باقی میمونه بعد کم کم و ...

مرسی عزیزم

رفتن 😞 من یه هفته است رژیمم الان خودمو وزن کردم از روز اول رژیمم بیشترم  روز اول پریودیمه . ...

جدی؟

منم رژیمم یک هفته است

یک کیلو و نیم زیادم

روز اوله

افسرده شدم

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
جدی؟ منم رژیمم یک هفته است یک کیلو و نیم زیادم روز اوله افسرده شدم

منم 😞

نسبت به روز اول رزیمت ۱/۵ زیاد شدی؟ 

من نسبت به اون نیم کیلو زیاد شدم ولی کلا دپرسم