بچه ها روز اول پریودی معمولا چقدر وزن بیشتر نشون میده😞
با اجازه استارتر چون ربط داره پرسیدم
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
بهترین راه واسه جلوگیری از خوردن اینه که هروقت خواستی چیزی بخوری به جاش برو یه لیوان آب بخور معدت پر میشه دیگه دلت نمیخواد چیزی بخوری . این کلا یه رژیمه . رژیم آبــــــــــــــــــــــــــــــــ
من یه هفته است رژیمم الان خودمو وزن کردم از روز اول رژیمم بیشترم
روز اول پریودیمه . سرچ کردم نوشتن تا دو کیلو بالا میره
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
نزدیک به زمان پریود تا دو و نیم کیلو زیاد میشن و این روند تا ۴ ام روز پریودی باقی میمونه بعد کم کم و ...
مرسی عزیزم
جدی؟ منم رژیمم یک هفته است یک کیلو و نیم زیادم روز اوله افسرده شدم
منم 😞
نسبت به روز اول رزیمت ۱/۵ زیاد شدی؟
من نسبت به اون نیم کیلو زیاد شدم ولی کلا دپرسم