2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم مبارک باشه الهی منم ازدواج کنم یه دختر ناز و سالم داشته باشم😍

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
اسمشوگذاشتیم الیسا

خوشنام و خوش قدم باشه براتون😘

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

روزشنبه رفته بودم واس معاینه دکترگفت لگنت عالیه وطبیعی میتونی ولی رحمت بازنشده گفت پیاده روی کن شب یکم لکه دیدم گفتم حتماواس معاینست بعدش باشوهرم رفتم پیاده روی کلی پیاده روی کردم صبح ساعت6احساس کردم یه چیزی اومدازم رفتم دستشویی یه دفعه کلی آب اومدازم فهمیدم کیسه ابم پاره  شدهباخواهرم ساعت7رفتیم بیمارستان

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

رفتم ومعاینه شدم گفت بچه خیلی بالاست ورحمت بازنشده هنوزکلی کارداری ولی چون کیسه آبت پاره است مجبورم بستریت کنم سرم وآمپول فشارهمش میزدن بهم بکلی دردکشیدم ازشدت دردمیله های تخت روتکون میدادم ودادمیزدم ولی دریع ازیه ذره پیشرفت هر1ساعت یکبارمیامدن باکلی دردمعاینه میکردن میگفتن یه سانتم نشدی به خداخیلی دوست داشتن طبیعی بیارم ساعت ده ونیم دکتراومدمعاینه کردوگفت تا12صبرمیکنم اکه اتفاقی نیفتادسزارین میکنم گریه کردم توروخدامن این همه زحمت کشیدم نمیخوام سزبشم پرستارهامیکفتم توچه جورآدمی هستی همه میخوان سزکنن تومیگی طبیعی بلاخره دخترمنم ساعت11/54شب روزیک شنبه دنیااومدالانم ازدردبخیه دارم میمیرم بخداسزخیلی سخته

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤