2777
2789
الهی زودتر خوب شی. من خیلی میترسم. شبا از فکر و خیال خوابم نمیبره. بیشتر برای بعدش نگرانم. من تنهام. ...

نترس ولی بعدزایمان حتمابایدیکی کنارت باشه اصلاتنهایی نمیتونی من سه روزشیرم نیامدبچم اصلانخوابیده من که اصلانمیتونستم دستم بگیرم اگه خواهرم نبودازپسش برنمیامدم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
خداروشکرکه بچت شالم بغلته آره دردسرم فشارخیلی وحشتناکه ولی من حاصربودم تحمل کنم ولی اصلایه سانتم باز ...

من دیگه گریه میکردم تحملم تموم شده بود با سرم میزدم تو سر خودم  حتی توان نداشتم از جام بلند بشم اما تا دردای خودم شروع شد سرم قطع شد راحت شدم پاشدم ورزش کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی زودتر خوب شی. من خیلی میترسم. شبا از فکر و خیال خوابم نمیبره. بیشتر برای بعدش نگرانم. من تنهام. ...

عزیزم توکلت بخدا باشه  ایشالا راحت زایمان میکنی من از روز اولخودم کارامو کردم سرپا بودم

عزیزم توکلت بخدا باشه  ایشالا راحت زایمان میکنی من از روز اولخودم کارامو کردم سرپا بودم

ممنونم. واقعا جز خدا کسی رو ندارم. توروخدا برام دعا کن...

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
ممنونم. واقعا جز خدا کسی رو ندارم. توروخدا برام دعا کن...

عزیزم همه ما فقط خدارو داریم بقیه هم وسیله خدا هسستند ایشالا زایمان راحتی داشته باشی خودت به بچت برسی دردت کم باشه

عزیزم همه ما فقط خدارو داریم بقیه هم وسیله خدا هسستند ایشالا زایمان راحتی داشته باشی خودت به بچت برس ...

خدا خیرت بده. دلمو اروم کردی. باور کن میدونم حتی اگه کسی رو هم داشته باشیم اون کس رو خدا برامون تعیین کرده اما از بس اینجا همه میگن مادرم بود خواهرم بود... ادم میترسه. ممنونم که دعام میکنی...

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
رفتم ومعاینه شدم گفت بچه خیلی بالاست ورحمت بازنشده هنوزکلی کارداری ولی چون کیسه آبت پاره است مجبورم ...

مبارک باشه 😍

چند ساعت درد کشیدی بعد بردن سزارین؟

یعنی از صبح تا ۱۱ شب درد کشیدی؟

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
مبارک باشه 😍 چند ساعت درد کشیدی بعد بردن سزارین؟ یعنی از صبح تا ۱۱ شب درد کشیدی؟

مرسی گلم من ساعت 7صبح رفتم بیمارستان چندتاسرم فشارزدن دردام هریه دقیقه بودمردم ازبس دردکشیدم آخرم ساعت 11/54شب سزشدم چون رحمم یه سانتم بازنشد

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
مرسی گلم من ساعت 7صبح رفتم بیمارستان چندتاسرم فشارزدن دردام هریه دقیقه بودمردم ازبس دردکشیدم آخرم سا ...

یعنی از ۷ صبح تا ۱۱ شب؟

منم تیر زایمان کردم 

لگن م خوب بود کیسه آبم پاره شد. سرم فشار زدن برام.

از ظهر ۲۹ تیر تا ۷ صبح ۳۰ تیر درد کشیدم کااامل ۱۰ سانت باز شدم ولی چون دهانه رحمم به سمت عقب مایل بود، بچه تو کانال زایمان نیومد😟 سزارین شدم

نگران دردها نباش سختی ش تا دو ماهه بعدش خیلی خیلی بهتر میشه

بسلامتی مبارک باشه پاقدمش خیر باشه. منم ۲۹ شهریور سز کردم بچم بریچ بود ولی خیلی اذیت شدم فکر نمیکردم اینقدر سزارین درد داشته باشه منکه خیلی اذیت شدم جوری که همسرم گفت دیگه همین یکی اسم دومی نیاری از بس  بم سخت گذشت ولی خب شما اگه دومی رو هم میخوای میتونی چند سال بعد ویبک کنی

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده