این تاپیکو واسه خودم میزنم که یادم بمونه
میخام تمام تلاشمو بکنم تا روزی برسه به همه اهدافی که واسش تا الان جنگیدم برسم، میدونم خیلی جاها کم کاری کردم، ولی کم هم تلاش نکردم ،هرچند تا الان بهشون نرسیدم ولی بالاخره میرسم، الانم میرم سرکار و به قولی بخاطر نیازام کارگری میکنم ولی قول میدم حتی همونجاهم درسام رو بخونم و بجنگم ،شباهم میتونم حداقل ۳ ساعت بخونم، با تمام خستگی ای که دارم، نمیزارم مردم بهم بخندن و بگن نتونست، دیپلم معدل بالا بودم، المپیادی بودم، تیزهوشانی و خلاصه عالی ولی شرایط بد منو زمین زد، یادم نمیره دوستم واسه اینکه مثال بزنه درس خوندن هیچ فایده ای نداره به من اشاره کرد و گفت این اینهمه خوند و حتی با درس خوندن سلامتی چشم و کمرشو از دست داد و الان کار میکنه ، این روزاهم میگذره، خیلی روزام با افسردگیه خیلی شدید گذشت، دندونام از ناراحتی خراب شدن، هنوزم استرس شدید باهام هست ،روزایی بود که خیلی جدی به خودکشی فکر میکردم، هرچند هنوزم شبا با گریه میخابم، ولی من شکست نمیخورم ،بازم بلند میشم، اینقدر ادامه میدم تا بالاخره برسم به اهدافم
من باااااید به همه ی اون چیزایی که لیاقتشو دارم برسم
باید این مسیرو ادامه بدم، بخاطر اون روزایی که بقیه خوش گذرونی میکردن ولی من میخوندم ،بخاطر مادرپدرم، بخاطر عزت نفس خودم
pharmacist_ English teacher