2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اینکارو کرده؟؟؟؟

92 بازدید | 4 پست

من ۴-۵ماهه ک شاغلم بعد خودم درخواست دادم واسه اتاقم قفل بذارن و کلیدشم فقط دست خودم باشه

خلاصه ی ماهی میشه اینکارو کردن

بعد هفته گذشته که میخواستن تعطیل کنن(تعطیل هم نکردن)

رییس شرکت گف کلیدو بدین که بدم فلانی فردا با سیستم کار داره گفتم باشه و خلاصه فقط ۳روز نرفتم سرکار و حالا یک هفته س کلید اتاقمو نمیده و هرروز صب من دوساعت میشینم تو شرکت تا بیاد و در اتاقمو باز کنه

آدمیم هستم که دیر نمیام بگم خب اون نیومده منم نیام

بهشم گفتم من زودتر میرسم که خودش کلیدو بده بعد گف من زودتر میام درو برا شما باز میکنم و میرم

دیروزم صب ۱ ساعت بعد من اومد کلیدو داد ابدارچی بم بده درو باز کنم بعد خودم کلیدو بش دادم

چون فک کنم دگ میخواد کلید دست خودش باشه

بنطرتون این رفتار یعنی چی؟؟؟؟

من هییییچ کاری نکردم که بگم بی اعتماده یا هرچی ولی نمیدونم چرا کلیدی ک خودم خواستم رو ازم گرفته و نمیده

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کلید دست رئیس شرکت هستش موردی نداره 

چون ایشون مسئولن و توی یک شرکت نباید اتاق قفل باشه و رئیس دسترسی نداشته باشه 

کارشون منطقیه

شما از ابتدا که برای در قفل تهیه کردید می بایست یک کلید جداگانه به رئیس می دادید

کاری که من در محل کار قبلیم انجام دادم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

چی بگم من در یه سازمان دولتی کار میکنم . رسم بر اینه که کلید در اتاق رو به خود کارمند میدن و یه کلید یدک هم دفتر ریسس داره برا موتقعی که خدایی نکرده یه اتفاقی بیفته یا کارمند نیاد کار ضروری باشه و بخوان به اتاق و سیستم اون دسترسی داشته باشن . یا وفگقتی کلید رو کارمند خونه جا گذاشته دررو باز کنن براش

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .