2777
2789
عنوان

موکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 44751 بازدید | 217 پست

عزیزم من برای مادرم از شرکت پرستاری تدبیر پرستار گرفتم اوايل کارش نگهداری و رسیدگی به کارهای مادرم بود ولی بعد با تغیرات حال مامان تو کارای خونه کمک میکنه خدا خیرش بده 

شماره شرکت و میزارم ازشون پرستار بگیرید خدایی پرستار های خوبی دارند

۰۲۱۸۸۳۴۳۳۵۹

۰۲۱۸۸۳۲۹۵۲۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه روز باید تو اتاقت بذاری بعدش در قبله خونت در زمین دفن کنی یا لای دیوار بذاری *واسه اینکه ک ...

کجا دفن بشه؟ ‌‌ تو خونه قبله خونه دفن کنیم یا لای دیوارچ جوری خو نمیشه اینجوری باید خونه خراب کنیم،😑

عبدل الرحمان تا حالا از من چیزی نخواسته فقط هرکاری ویادرخواستی من داشتم انجام داده حتی بهش بگم چندسا ...

اسی درخواست دوستی دادم جان عزیزت قبول کن چند تا سوال دارم ازت 

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))
بله موکلم زیاد دارم ولی بدون صم و موی بلند پریشان😑

چه جوری تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی تورو خدا ج بده 

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))