2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت از همسرم کاش میمردم

850 بازدید | 47 پست

عقدیم

تا الان هر بی پولی بوده هر مشکلی بوده باهم گذروندیم

تا ماه پیش که دانشجو بود و فیش حقوقیش رو دیدم کامل میدونستم چقدر میگیره

الان یک ماهه رفته سر کار خودش به من گفت من حقوقم بازم دانشجویی ولی متاهلی شده حدود ۱۵ تومن اینا میگیرم

بعد امروز یهو گفت رفیقم رفته آسایشگاه روی تخت فیش حقوقی مو برداشته میگه شما ۲۲ تومن میگیرین خوشبحالتون

بعد من گفتم اگه به من راستشو بگی مگه ازت میگیرم ؟ منم خوشحال میشم حقوقت زیاد باشه و این حرفا

بعد گفت من که هرچی روز زن دادن روز فلان هر عیدی هر مناسبت هرچیزی دادن پیامک واریزشو نشونت دادم

من چیزی قایم نمیکنم ازت من کسورات دارم که انقد میگیرم

منم خندیدم گفتم ۷ تومن کسورات میگیری ؟؟؟؟؟؟؟

گفت خب بیمه عمر اسم تورو هم دادم ، بعد منم گفتم لازم نیست خودم بیمه عمر اداره هستم ماهی اگه ۱۴۰تومن کم کنه

دیگه همش میگفت منکه هرچی دادن بهم بهت گفتم

آخرش خودش گفت برم گوشیمو بزنم به شارژ

انقدددد دلم شکسته بعد به من یک تومن داد گفت میری سفر منم فکر میکردم حقوقش کمه گفتم ایرادی نداره با همین بساز

میخوام یک تومنش رو بزنم به حسابش ، ۲ تومنم پس انداز دارم همش رو خرج خودم کنم

اینکارو کنم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینویسم تا درس عبرت بشه برا بقیه

با نداری شوهرتون نسازید

خودم ساختم همه جوره حتی وقتی دوست بودیم

الان که به خیال خودش ۲ قرون دستشه ازم قایم میکنه و میده خانوادش

از اونطرف به خاطر خانوادش از خونه بیرونم میکنه 🥲

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خب شما که فیششو دیدیخالص پرداختیش چقدره

فیش دانشجویی رو دیدم

الان که رفته سرکار نمیدونم

بهم گفت ۱۵ میگیرم

بعد الان یهو میگه رفیقم فیشمرو دیده میگه خوشبحالت ۲۲ میگیری

موندم چیو باور کنم

از اون طرف تو حسابش که نمیخاست رو کنه ولی لو رفت دیدم ۶ تومن پس انداز داره

ولی میگفت تو کارگاه با بابام کار تعمیرات کردم طرف پنج تومن زده یک تومن مال منه بقیش مال باباس

بهش زمان بده شاید این عادت رو کنار گذاشت .شاید کم کم یاد گرفت همه چیو بذاره وسط .تو عقد یکم فاصله هست بین زن و شوهر با بعد ازدواج فرق داره .یک بار جدی بهش بگو ک دوست ندارم یاد بگیرم ازت چیزی پنهان کنم ،پس توام یادم نده ،چون در نهایت زندگی برای جفتمون درد آور میشه .بعد این حرف دیگه هی ب روش نیار(شااااید خودش ب اشتباهش پی برده و پشیمونه) یکی دوماه زمان بده ببین چی میشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

فیش دانشجویی رو دیدمالان که رفته سرکار نمیدونمبهم گفت ۱۵ میگیرمبعد الان یهو میگه رفیقم فیشمرو دیده م ...

بنظرم همسرت راست میگه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️