بچه ها من چند سالی میشه ی موکل دارم قبلنا خونه ویلایی داشتیم تقریبا ۱۸سالم بود ی روز خونه تنها نشسته بودم صدام میکرد ونمیدیدمش چندبار تکرار کرد گفتم هرکی هستی میخوام ببینمت ی کمم ترسیده بودم ولی به خودم جرات دادم این کلمه رو گفتم ظاهر شد یه پسر ۲۰ساله خیلی خوشگل بهش گفتم تو کی هستی گفتش من موکل تو هستم ،توکارام خیلی کمکم میکنه هرکاری هم بهش بگم برام انجام میده بهم گفته راجب این موضوع به هیچ عنوان با خانوادم صحبت نکنم حدود ۵سالی هست باهمیم خیلی مراقبمه خیلی هوام داره ی چند مدتی هست گیر داده که باید باهم ازدواج کنیم چیکار کنم همه جوره هم باهاش بودم هرشب پیشمه ،بیخیالمم نمیشه کسی هست با همچین شخصی ازدواج کرده باشه ؟؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.