2777
2789
عنوان

بنظرتون عدالت خدا وجود داره

1363 بازدید | 145 پست

چرا من هیچ کسو سرجاش نمیبینم ، چرا هیچ کس جزای کاراشو نمیبینه؟؟

کل زندگیم سعی کردم ادم خوبی باشم ، با کسی کار ندارم زندگیمو میکنم ، چرا زندگی واسه یکی مثل من اینهمه سخت و دردناکه

بیایین بگین تاحالا عدالتو دیدین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی ایه های قرآنی خیلی با واقعیت و علم جور درمیاد

من همیشه علمی نگاه میکنم

و همیشه میگن چیزهایی هست که خدا میدونه بنده نمیدونه🥲

منم تو شرایط سخت و گرفتاری میگم عدالت کو پس

باز میگم شاید صلاحم اینه من آگاهی کمی دارم

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

سلام عزیزم من دیدم اما چ فایده شاید بعد سالها ب چشم ببینی یارو خارو ذلیل شده اما این هیچ دردی از تو دوا نمیکنه حالتم خوب نمیکنه تو اذیت و ضرری ک دادی جبران نمیشه

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

دنیا عدالت وجود نداره کلمه عدالت رو اختراع کردن تا مردم مطیع تر باشن

دنیا گنجایش عدالت کامل رو نداره

عدالت کامل با معاد محقق خواهد شد

سوال استارتر هم بعد افطار پاسخ میدم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیدونم ولی ایه های قرآنی خیلی با واقعیت و علم جور درمیادمن همیشه علمی نگاه میکنمو همیشه میگن چیزهای ...

من خیلی منتظر بودم که یه روزی شرایط زندگیم درست میشه ولی نشد و همه چی خورد و داغون شد ، من اعتقادی برام نمونده ، خدا خودش حالمو خوب کنه تا دلم اروم بگیره و ایمانم بیشتر بشه

زندگی واسه زرنگاست اونایی هم که بهره کمی از زندگی بردن با عدالت خودشونو گول میزنن

حرفت درسته ، زندگی انگار بازیه ، ما خودمونو با عدالت گول زدیم ، اونی که بازی رو بلده و شانس یارشه برندس

من خیلی منتظر بودم که یه روزی شرایط زندگیم درست میشه ولی نشد و همه چی خورد و داغون شد ، من اعتقادی ب ...

انشالله 🥲🥲🥲

هم زندگی تو درست شه هم من💖

از وقتی میرم گروه های شکرگزاری بهتره حالم انرژی میگیرم

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش