2821
2789
عنوان

فرهنگ ترکیه ای

1309 بازدید | 57 پست

دوستان خیلی کنجکاوم بدونم چرا تو مسابقه های تلویزیونی ترکیه دعوا و بگو مگو خیلی زیادهم

درحالی که برنامه های ایرانی همه خوب و با فرهنگن

هرچند تظاهر باشه

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

دویا دویا مدارو میگی اصلا بعد اون برنامه از ترکیه ایا ترسیدم بد سمین تو اون برنامه😂😂

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

😑😑😑 همون که خودت گفتی تظاهره

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب اونام مثل ما اهل حاشیه و جهان سوما فرقش دراینه رسانه ها اونجا ازادن و صداقت حرف اول میزنه ولی اینجا همچین چیزی وجود ندارع

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
😑😑😑 همون که خودت گفتی تظاهره

چرا تو ترکیه همه پررو و بی ادبن اونم توی برنامه های که مخاطبش زیاده

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

جرات داری ازاد باش تا بهت نشون بدن ازادی یعنی چی.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
ملت ترکیه به نظر خیلی عصبی هستن مخصوصا مردهاشون

فک کنم منظورتون مردای ایران بود.. چون مردای ایران عصبی ترن

ترکیه ای ها اصلا اونطور نیستن حالا شما لابد فیلمای انتقامیشونو زیاد دیدین

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز