2821
2789
عنوان

فرهنگ ترکیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 57 پست
من باهاش از نزدیک حرف زدم اتفاقا خیلی ادمای خوب و متینی هستن ولی رو یسری چبزها خیلی مقید هستن

مثلا رو چی مقیدن

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
چرا تو ترکیه همه پررو و بی ادبن اونم توی برنامه های که مخاطبش زیاده

اونا آزادن اگه برنامه داخلی ما هم ازاد بود از این صد برابر بدتر میشد الان یه حرف اشتباه بزنن مهمان که سهله مجری رم میندازن بیرون برنامخ رو میبندن

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویزبون ما باید خودت نباشی کلا سرتا پاتو وحرفاو عقایدتو اونجوری که اونا میخوان تغییزمیدن من یکی که بمیرمم خودنو تغییر نمیدم بخاطر این موصوع شعل خوب توشهراداریو ازدست دادم چه برسه به برنامه گوه تلویزیونی ایران

اونا آزادن اگه برنامه داخلی ما هم ازاد بود از این صد برابر بدتر میشد الان یه حرف اشتباه بزنن مهمان ک ...

نه بخاطر آزادی نیست مثلا اگه تو آزاد باشی با همه دعوا میکنی و بی فرهنگ میشی

نه بخاطر آزادی نیست مثلا اگه تو آزاد باشی با همه دعوا میکنی و بی فرهنگ میشی

نه حرف دلمو میزنم 

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
فک کنم منظورتون مردای ایران بود.. چون مردای ایران عصبی ترن ترکیه ای ها اصلا اونطور نیستن حالا شما ل ...

تو سریالهاشون که خیلی عصبین مخصوصا سن بالاهاشون عصبی و بی منطقن ایرانم هست نمیگم نیست ولی ترکیه نسبت به موقعیتش تو دنیا نسبت به ایران انتظار بیشتری میره

مثلا رو چی مقیدن

رو کشورشون رو اتاتورک رو احترام گذاشتن به هم.

خداشاهده یبار دم صبح بود یه اقایی خیلی عجله داشت سرش پایینبود و تند راه میرفت یهو تنش خورد به من ،دستشو گذاشت رو قفسه ی سینش و بلند گفت affedersiniz (یعنی معذرت میخوام)

اونوقت اینجا بخورن بهت یه متر اخم میکنن انگار که تو مقصری

😍😍😍
تو سریالهاشون که خیلی عصبین مخصوصا سن بالاهاشون عصبی و بی منطقن ایرانم هست نمیگم نیست ولی ترکیه نسبت ...

تو هر ملیتی آدما نفهم و بی سواد و ... هستن

تو فیلماشونم اکثرا در مورد قومای سنتیشون بازی کردن که همچین قوم هایی تو هر کشوری پیدا میشه

ولی در کل من باهاشون برخورد داشتم ینی با آدما استانبول یا ازمیر یا آنکارا آدمای مهربون و مودبی بودن.. بعضیاشون خیلییی مومنن جوری ک تو ایران ندیدم همچین آدمی

تلویزبون ما باید خودت نباشی کلا سرتا پاتو وحرفاو عقایدتو اونجوری که اونا میخوان تغییزمیدن من یکی که ...

اینجا هیچکس خودش نیس باید چند شخصیتی باشی بتونی زندگی کنی