2821
2789
عنوان

فرهنگ ترکیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 57 پست
شما از روی برنامه ها و فیلما میگین یا باهاشون برخورد داشتین؟

نه، دروغ چرا برخورد نداشتم 

ولی فیلمایی که ازشون دیدم اکثرا پر از بدجنسی و عصبی گری و زیرآب زنی بوده

یا سریالای عامیانشون( نه ازین سریالای شبکه جم) انگار خیلی پر سر و صدا و دعوایین شایدم صداشون بلنده کلا

🌷
فرهنگ اونا بالاتره تو دلشون چیزی نیست ولی زبانشون تنده ولی مهربان هستن

😁😁😁😁

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره جانم شما فقط ایران اسلامی رو دوست داشنه باشین که همه چیزش دروغه

بنظرم منظور دوستمون به هم پریدن هاشون تو برنامه تلویزیونیشون رو دوست ندارن 

من بشخصهم فقط ایران دوست ندارم

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

منظورت از فرهنگ ترکیه ای چیه ....

یعنی فرهنگشون پایینه,خیر عزیزم 

این ما ایرانی ها هستیم که همه چیمون تظاهر 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
آره جانم شما فقط ایران اسلامی رو دوست داشنه باشین که همه چیزش دروغه

چه ربطی داره واقعا

داریم در مورد مردمش حرف میزنیم نه حکومت من نگفتم مردم ایران خیلی خوب و آروم و همه چی تمومن

ولی ترکیه رو هم من دوست ندارم بشخصه

الان شما مدافع حقوق کشور ترکیه ای؟؟؟

🌷
منظورت از فرهنگ ترکیه ای چیه .... یعنی فرهنگشون پایینه,خیر عزیزم  این ما ایرانی ها هستیم که ه ...

نه نگفتم پایینه با ما متفاوته

این همه خود کم بینی نوبره والا

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

استارتر الان تا بهت ثابت نکنند ایرانی ها از همه ملل داغون تر و متظاهر تر هستند بی خیالت نمیشن 😅ولی به نظر من یه چیزی وجود داره به نام آداب اجتماعی که مختص هر فرهنگی هست و با تظاهر فرق داره به نظر ما ادمیزاد یه جاهایی باید جلو دهنش و بگیره و بحث نکنه  حرمت نگه داره من فکر میکنم آداب اجتماعیشون با ما متفاوت و مورد پسندمون نیست البته فکر کنم این سبک رفتار خیلی جاها مورد پسند نیست

استارتر الان تا بهت ثابت نکنند ایرانی ها از همه ملل داغون تر و متظاهر تر هستند بی خیالت نمیشن 😅ولی ...

بله نظرتون پسندیدم

خیلی جالبه ..کامنتارو که میخونم انگار یه عده ترکیه ای دورهم جمع شد دادن درمورد فرهنگ خوبشون حرف میزنن...تو ایرانم یه عده جنگلی ونفهم زندگی میکنند...یه ذره شخصیت برا خودتونو کشورتون قائل بشید تو هیچ جای دنیا انقدر مردمش خودتخریبی نسبت به خودشونو وطنشون ندارن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج